- Konu Sahibi BenRanaGul
-
Ciddi misin:1shok:
Ee ne demişler sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamışkaydirigubbakcemile3
İllaki kullanıcam dersen benim uyguladığım şekilde yapabilirsin canım benim burnum aşırı hassastır koksa zaten ben duramazdım kokudan.
ben ilk kez sarımsak olayını burdan duydum çok şaşırdım ilk aklıma gelen seyde kokusu nasıl çıkar saçdan dıye dusundum?
bende normalde BİOXCİN kullanıyorum oda pahalı bir şampuan oldugundan kıyamadım içine koymaya...blendax ısırgan otlu şampuan varmış az biraz 4 diş içine rendeledim karıştırdım ardından kendi şampuanımı kullanıcam bakalım nasıl olucak bende çok merak edıyorum...
Tarih atıcam şimdı bır kenera ve 1 ay boyunca kaç kez yıkarsam not düşücem bakalım 1 ay sonunda neler olcak....
Gelişmelerı yazarım burdan umarım pişman olmam: )
benim de aklıma takılan birşey oldu bu konuda sormak istiyorum kızlar.şimdi şampuanın içine eklenecek olan sarımsaklar rendeleniyo ya da dövülüyo ya sampuan dökülürken sarımsak da dökülebilir ve hiç hoş olmaz..sarımsakları 4e filan bölüp koysak aynı etki görülür mü yoksa iyice ezmek mi gerekli ???
ben şampuanın içine bemix,badem yagı ve sarımsagı birlkte eklemeyi düşünüyorum.koku yönünden bir problem olur mu sizce ???
Ben rendeleyip koudum sarımsağı. Kullanmadan önce çok iyi çalkala canım.
Yıkarken elime geliyor sarımsak ama duruladıktan sonra hiç kalmıyor saçta son olarak normal bir şampuanla yıkıcaksın zaten.
Bemixi sakın katma şampuana iğrenç bir kokusu varmış. Bemixle bakım yapınca yıkadıktan sonra bile çıkmıyormuş kokusu şampuanına yazık.
Kızlar siz hangi şampuana sarımsak ekliyorsunuz?
Ben Organicum kullanıyorum ona eklemeye kıyamadım.
Evde azcık Dove şampuan vardı ona karıştırdım. Ama o da sonuçta market şampuanı silikon içeriyor. Ben artık sadece bitkisel şampuanlar kullanıyorum. Dove kullanığım için içim rahat etmiyor aslında.benneyaptımki
tesekkr ederm canım.ben suan pantene kullanıyorum değiştirmek istiyorum birçok şampuan denedim bitkisel ve bitkisel olmayan ama bi yararını göremedim.marketten herhangi bi şampuan alıp içine katıcam artık napalım..diğer konu baslıklarında bemix,evigen filan kırın içine kendiliğinden bakım yapıyo saclara cok saglıklı oluyo kırılmıyo saclar hem de ugrasmadan diye yazmıs arkadaslar ben de denesem mi diye düşündüm açıkcası...
her gun aç karnına bi diş sarımsak yenılırse saç çıkarıyor
onaylanmıştr:)
Mutlaka işe yarıyordur canım ama bemix gerçekten kötü kokuyormuş. Onu haricen bakım yaparken kullan. Evgen,bepanten vs. ben de şampuanıma katmıştım. Onlar kokusuz rahatlıkla kullanabilirsin.kaydirigubbakcemile2
babam hep 40 gün sarımsak yutacaksın (çiğnemeyeceksin) beyaz saçın varsa normal renginde çıkar der.
Bir zaman bunuda denemistim. Sarimsak yutmak hicde kolay degil. Ilk yuttugumda boguluyorum sanmistim eyvahedigeldismile 2-3 gün sanirim yuttum, sonrasinda biraktim...
bende zorlanma olmadi ama unutuyorum normalde hic unutmazdim ama artik mayali süt iciyorum ya aklimda tutamiyrum gögülerimlemi ilgileneyim saclarimlami catlaklarlami cilt solgunluguylami sasirdim valla simdide tibetin genclik pinari hareketlerine basladim seneye ise girmeyi düsünüyorum bu sene hazir evdeyim bitiriyim kurtuliyim sikayetlerimden diyorum ama hepsi zor oluyo iiki cocukladelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?