Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımmmmm ahhhhh saçlarımmmm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Ashkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
264
2
96
Diğer
kızlar saçlarım dökülüyordu ama normal dökülmeydi.komplex c 41 kullanıyordum.çok güzel gelmişti saçlarıma .taki 13 gün kadar önce eşim dediki işyerinde bir arkadaşı kelmiş ve bu minoxil kullanmış saçları hep çıkmış şimdi .eşim gitmiş almış %5 lik .şampuanı ve solüsyonu.saçlarımın dökülmesi 100 kat arttı ve kazık gibi.dökülme banyoda çokk oluyor .dagınık bıraktıgım zaman olmuyor.banyoya ister iki defa ister üç defa günde yıkayım saçlarım böyle nasıl anlatayımmm tutammmm tutammm geliyor.netten araştırdım ilk 2 hafta böyle dökülme olurmuş .sizlerden fikir bekliyorum napayımm

Canım bendede aynı sorun var benimde seyrek birde neler denedim neler en son 5 aydır mezoterapiye gidiyorum 1 aydırda gidemedim gene başladı dökülmeye bayramdan sonra tekrar başlıcam ki benim saçım çok seyrek olduğu için dr mezoterapiyi haftada 1 yapıyordu şimdi ayda bir gidicem gecenlerde bir arkadaş bile fark etmiş sacın eskisi gibi değil diye kuaförüm dedi çok fazla yeni saçın çıkıyor bende gene başlıcam sende mezoterapiyi dene derim biraz sancılı ve pahalı bir tedavi ama araştır istersen

ben bu türşeylerin doktor önermediği sürece kullanılmasına karşıyım.. minoxil solüsyonu gibi..

zatenn dökülmeyi kullandığın sürece kesiyormuş bırakınca yine aynıymış..

benimde dökülmem var dökülmenin sebebini öğrenicez ona göre tedavi uygulucaz yapcak pek bişe yok valla 2 aydır durmadan dökülüyor anladım kii dökülesi saç kafada durmuoo naparsan yap dökülesi varsa dökülüyoo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…