- Konu Sahibi clementinejoel
-
arkadaşlar oldum olası kızıl saçları çok beğenirdim beyaz tenliyim ... lise bitince direk kızıl kullanmaya başladım sonra bir kuaför faciasıyla güzelim saçlarım yandı mahvoldu çok uzun değildi ancak bildiğiniz 2 parmak uzunluğa kadar kestirmek zorunda kaldım .. siyaha boyadım .. sonra tekrar kızıluzatmak için cebelleşiyorum şuan saçlarım açık kızıl-bakır ve bana yine sağlı sollu geliyorlar siyah yapmam için sorun şu ki her duygusal iniş çıkışta saçlarımla oynamaktan onları mahvettim ve yaklaşık 6 senedir uzun değiller . yine siyah yapsam yine pişmanlık-açıcı-kızıl şeklinde döngü yaşayacağımı biliyorum .. saçlarımı daha kullanışlı bir şekilde nasıl yapabilirim yani gözüme batmasın dokunmayayım kendi halinde uzasın ...
Valla bende çocukluğumdan beri kızıl saçlı olmak isterdim. Küçüklüğümde kendimii kızıl saçlı hayal ederdim ama o ergenlik saçmalamalarıyla ortaokuldan itibaren saçımı sırasıyla sarı röfleli, kumral, sarı, altın kahve, koyu kahve, kumral üstüne mor tutamlar filan yaptırdım 2 haftada bir kuaföre gidiyordum o dönemler. Sonra en sonunda kızıla boyattım, üstelik market boyasıyla bir arkadaşım boyadı ama bi şekilde o kadar çok içime sindi ki bayağı uzun süredir itikrarlı bir şekilde değiştirmeden saçları yakıp mahvetmeden kullanabiliyorum. Belki seninde hayalindeki rengi bulman gerekiyordur. İçine sinince zaten değiştirmek istemezsin hemen.
Aynen benim de denemedigim renk kalmadi. Kina bile yaptim o boyalarin ustune:)) en sonunda saclarim isyan etti ve koptular. Simdi erkek saci gibi kisaciklar:))) guluyorum aglanacak halime.
Tenim her renge uyan bir yapiya sahip o yuzden surekli degisiklik yapiyordum. Gecenlerde kizil kahvenin cok hos bir tonunu gordum, boyayi aldigim gibi geldim ama henuz boyamadim cesaretim yok. Boya yapmak yerine bakim yapiyorum simdilik. Hele bir uzasinlar yine boyamaya devam ederim sanirim:)
aynen ben de dinlenmeye almak isterdim saçlarımı dinlendirmek isterdim ama çalıştığım için haftanın 6 günü insanların içindeyim arkadan tutturayım idare edeyim de diyemiyorum çünkü kısalar sorun şu ki siyah saçla harika hissediyorum ama uzama evresine girince felaket sıkıcı geliyor bakır-kızıla bayılıyorum ama kısa saça yakışmıyor ve ben sanırım kazıtıp rahatlayacağım en sonunda hiç sarı tonları denemedim kızılı çok seviyorum ancak hergün duşa girmekten helak oluyor ! hani diyorum boncuk kaynak mı yaptırsam bandana bant filanla mı süslesem ne bileyim uzayana kadar dokunmamak için beni zaptedecek birşey lazım
ben de cok mutsuzum. saclarim tam uzamaya baslamisti kestirdim. yakismadi, pismanim. ama son pismanlik neye yarar...birkac maske deneyecegim, umarim yardimci olur.
Neler hissettigini iyi anliyorum canim. Insallah uzar saclarin bir an once. Ust uste boyamaktan benimkilerde koptu su an kisaciklar ve bu gorunumume alisamadim bir turlu.
Bir kadinin guzelligini butunleyen uzun ve bakimli saclaridir...
Herhangi bir maske dusundun mu? Ben 2 hafta turplu su kurunu yaptim. Biraz kuruttu saclarimi ama uzamasini gozle gorulur bir sekilde farkettim.
ya ben de turplu suyu baya okudum burdan ama yapsam mı yapmasam mı bilemedim
tatlımm seni çok iyi anlıyorum. ben de güzelim sağlıklı uzun saçlarımı sarı röfle yapıp sonra koyu kahveye boyatıp sonra tekrar röfle yaparak yakmayı başardım :) ve kestirmek zorunda kaldım şuan omzumdan biraz aşağıda saçlarım. turplu suyu düzenli yaptım saçlarım biraz kendine geldi. dökülmem azaldı ve biraz daha yumuşak oldu sanki. sinameki kürünü de 4 hafta yaptım. normalden daha hızlı çıkmaya başladı diplerim. gerçekten bu iki kür saçı uzatıyor ama ben yine kırıklar yüzünden kestirmek zorunda kalıyorum. ve daha kötüsü, kesmek fayda etmiyor çünkü saç yanık olduğu için hala kırık kırık duruyor uçları. ben bakım yaparak toparlamaya çalışacağım ama sana tavsiyem saçlarını kendi rengine boyat ve düzenli bakım yap. saçların biraz uzasın ve kendine gelsin. emin ol kendi doğallığın daha çok hoşuna gidecektir :) saçların canlandıktan sonra içine sinecek uzun süre kullanabileceğin bir renge boyat derim.
Aynen katiliyorum sana canim. Allah herkesin yuzune, kasina gozune gore bir sac vermis. Dogal gorunumun yerinihic birsey tutmuyor. Benim saclarim koyu kahve sariya boyadigim zaman tenime yakisiyor ama hem daha olgun gosteriyor hem de diplerinden koyu koyu gelmesi biktiriyorustelik yillardir uzatamama sebep oldular, bakimsiz ve yanik gorumunleri bir yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?