• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımla hiç ugraşmıyorum ama bakın fark var mı?

darkbaby

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
185
13
18
Bursa
Arkadaşlar saçlarım uzasin bakımlı olsun diye bisey yapmıyorum yapmıyordum da ve hic uzamiyor du annem birinden doğum kontrol hapini duymuş ve bende ugrasmicam ya al anne koyayım şampuanima o zaman dedim ve aldı sonra markette gezerken badem yağı gördüm ustunde saclara ve cilde iyi geldiği yumsattigi yaziyordu kolaylik olsun ya hani onu da şampuanima koydum ve kullanmaya basladim basladigim siralar da mart ayiydi iste kullanmaya başladigimdaki saclarim ve bir 15 gün onceki hali sampuanim bitti malesef sonra biraktim sizce fark var mı ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

$IMG_121962403278376.jpg
:3: iste biraz ugrastim fotoyu koyabilmek icin

Sizce uyguladığım seye devam mı etmeliyim yoksa baska bir sey mi denemeliyim

Benimkisi belimden asagida yaniyorum mahvoluyorum ama kiyip kesemiyorum uzun sac asktir uzun sacli kiz\kadin ayricaliklidir... :) ayrica pek fark goremedim resmi ustten cektigin icin ama daha bakimli duruyo sanki yeni hali :)

Teşekkürler canım aynen öyle ve sacalrimi ilk uzatisim bu daha onceleri hep annem kestirmisti ve bende aliskanliktan sac uzatamz olmustum en sonunda uzaticam dedim kuaförn teki saolsun omzumdaki saclari ensem gorncek kadar kesnce kirik icin bida kuafore gitmemeye and ictim denilebilir.Ama bir kuaför belirledm kendme ona gidiyordum arada sadece kirik aliyordu mahfetmiyordu ama artik ona da gitmiyorum cunku sacima hic bi sekilde masa duzlestirici yapmam dogal hali dalgali daha cok hosuma gidiyor. Ama saçlarım yine de kiriliyor kuafore gittim bir ay gecmiyor yine kırık dedim ne anladim bu isten bir ayda kestigi kadar uzuyor zaten bidada gitmedm :) saclarini paylassana sende guzel uzun saclarini merak ettim canim

samsung s3 tarafından gönderilmiştir.

Hemen bakayim tatlim atayim sana :) bu arada ben hic gitmem kuafore kendim evde ayda bir 2 cm filan kesiyorum en son olctugumde 84 cm di :)

Ayy ne güzel ne kadar da uzun vok sevinirim atarsaniz :) ve uyguladigiz yontemler varmi saciniza paylasirsaniz cok ama cok sevinirim :) uzun saclari seven biri olarak

Arkadaşlar saçlarım uzasin bakımlı olsun diye bisey yapmıyorum yapmıyordum da ve hic uzamiyor du annem birinden doğum kontrol hapini duymuş ve bende ugrasmicam ya al anne koyayım şampuanima o zaman dedim ve aldı sonra markette gezerken badem yağı gördüm ustunde saclara ve cilde iyi geldiği yumsattigi yaziyordu kolaylik olsun ya hani onu da şampuanima koydum ve kullanmaya basladim basladigim siralar da mart ayiydi iste kullanmaya başladigimdaki saclarim ve bir 15 gün onceki hali sampuanim bitti malesef sonra biraktim sizce fark var mı ?

Iki saçının arasında bayağı fark var canım :) annenin aldığı doğum kontrol hapı hangisi annene sorar mısın bana da lazım saçlarımı uzatmak istiyorum :)

iPhone'den gönderildi.

Canim belli bir markayla almamış hepsinde ayni isi görüyor bence hem ugrastrmyoda norml duzenimde saclarmi yikiyorum icinde oldu icin besliyor bana saclarm hic uzamis gelmiyor surekli gordugum icin sanirim ama yakin arkadaslarim diyorlar hep tatillerde gittigmde saclarn uzams com diye onlara onerdm hatta

Back