• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımla başım dertte :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

selly95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
7
0
36
İstanbul
Merhaba adım buse..Forumu uzun zamandır takip ediyorum..Ama üye olmak yeni aklıma geldi :D

Benim sorunu saçlarımdaki kırıklar ve uzamaması..Genel olarak foruma bakınça çoğu kişide bu sorunu fark ettim..Çeşitli formüller var ama annem bunları uygulamam izin vermiyor.Bende mecburiyetten şampuanlar kremler ve serumlarla saçlarımdaki kırıkları onarmaya çalışıyorum.Ama pek bir faydasını görmüyorum..Kırıklarım hala duruyor ve feci şekilde görüntü sorunu var..Cansız yıpranmış gözüküyorlar..

Uzması ve kırıkların yok olması için neler yapabilirim başka..Lütfen yardımcı olun...

Evde yapılabilen kolay bir formül var mıdır?Annemden gizli yapabilirim onları :)

ilk en önemli adimlardan bi tanesi saclarini kiriklar dahil incelmis boylarina kadar kestirmen eger su an boyali cok rengi aciksa dogal rengine yakin yada kendi rengine saclarina boyaman saclarinin dinlenmesi saclarinin cok daha saglikli olucaktir bu adimdan sonra bile
saclarini cok sIK yikamamaya bak ve sac kürlerini aksatmadan uygula mutlaka (sacini durularken sacini tamamen dururlama sacindaki kremi)öte yandan jöle köpük saclarini kurutan seylerden sakinmaya calis ve en önemlisi düzlestirici gibi sekillendiricileride cok az kullansan bile dikkatli kullanmaya bak.
bunlar en basit uygulayabilcegin bilindik etkili yöntemlerden biri

alt tarafi zeytinyagidami sacina sürmeye izin vermiyor annen :)

ilk en önemli adimlardan bi tanesi saclarini kiriklar dahil incelmis boylarina kadar kestirmen eger su an boyali cok rengi aciksa dogal rengine yakin yada kendi rengine saclarina boyaman saclarinin dinlenmesi saclarinin cok daha saglikli olucaktir bu adimdan sonra bile
saclarini cok sIK yikamamaya bak ve sac kürlerini aksatmadan uygula mutlaka (sacini durularken sacini tamamen dururlama sacindaki kremi)öte yandan jöle köpük saclarini kurutan seylerden sakinmaya calis ve en önemlisi düzlestirici gibi sekillendiricileride cok az kullansan bile dikkatli kullanmaya bak.
bunlar en basit uygulayabilcegin bilindik etkili yöntemlerden biri

alt tarafi zeytinyagidami sacina sürmeye izin vermiyor annen :)

Saçlarımı bu ay kestirmeyi düşünmüyordum ama sanırım düzelmesi için bu hafta sonu kestiricem :) Saçım boyalı değil..Doğal rengi..Kestane rengine yakın bir tonda olduğu için kırıkları dahada belli ediyor..Saçlarımı her 2 günde bir yıkıyorum her yıkamadan sonra kuruluyorum ama bundan sonra saçımı hergün yıkamayı ve sadece havlu ile hafif kurulucam :D

Köpük yada jöle kullanmıyorum..Sadece canlandırıcı serum ve kırıklar için krem kullanıyorum..

Düzleştirici başım belası hemen hemen her gün kullanıyorum..Yoksa saçlarım şekil almıyor..Ve kabarıyor..Özellikle okula giderken saçlarımı toplamak istemiyorum..Salık braksam 8 aat boyunca elektrikleniyor ve biçimsiz oluyor..Bundan sonra daha az kullanmaya bakıcam :(

Annem diktatördür...Bu tarz şeyleri yapmamı istemyor..Bir ara bağdem yağı denicektim ama onada izin vermedi zeytinyağı hiç denemedim belki buna izin verir şansımı denemeliyim :D

Teşekkür ederim :)

oww cok sIK düzlestirici kullaniyorsun canim nitekimde sacinda boya bile olmamasina ragmen yipranmislar. :26:Ben cok nadir kullandigim olur ki korka korka kullaniyorum.Sacin nemini parlakligini kalitesini cok bozuyor tabi sonrada sac kabariyo mat sagliksiz oluyor.bence sacini sekillendirmek icin baska careler yöntemler bul kendine sacini salik ör yat sabah kalktiginda hos dalgalar olur sünger bigudiler var en büyük boyutlarindan alirsan saclarin hem havali hem güzel olur cokda pratik isitmalilarda var ama düzlestiriciyle saclarina mahv etme baksa carem yok diyip bak sonrada düzelsinler diye sacina bakim yapmak istiyorsun bu durumda bakimda ise yaramaz:34:

Back