Saç Uzatma Yöntemleri saclarimla basim belada

sadems

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
48
1
Saclarimin uzamasini istiyorum. Ne yapabilirim boyle guzel uzasin amaa yardm edinnnn saclarim uzun olunca düz oluyo ancak oyle kullanabiliyorummm

A101 marketinde sac bakim yagi var acaba ondan mi alip kullansam bilmiyorum. Uzatir mi diye ya dahabeter olup dokulerse bilmiyorm guvenemiyorum

Son düzenleme:
Ben kullanmıştım 101 deki yağdan dökülme yapmamıştı al bence uzama işi kişiden kişiye değişir tabi ama yağ kötü değil ben kullanmıştım biliyorum.bim dede satılıyor karışım yapılmış olarakta var.

sinemeke kürünü kullanabilirsin.burda onunla ilgili cok tarif var ama hepsi degişik degişik. ben sinemeke kürünü 15 gun boyunca hergece yaptım ve bidaha hiç yapmadım üzerinden kaç sene gecmesine ragmen saclarım hala cok hızlı uzuyor

sinameki kürünü tavsiye ederim. saçlarımı birden omuzlarımda kestirdim. ilk günden pişman oldum ve hemen saç uzatma yöntemlerini aradım sinameki en uygunu geldi.. 3. kürümü yaptım ve hic uzamayan saçlarım uzamaya başladı. görenler de uzadığını söylüyo. ayrıca şampuanıma çam terebentin kattım öyle kullanıyorum. umarım sende de işe yarar :)
sinameki kürüm:
bir tutam sinamekiyi bır çay bardağı suda kaynatıyorum. ılıdıktan sonra içine kendi kapağından bir kapak badem yağı ekliyorum. bir tane de bemiks ampul kırıyorum iyice karıştırdıktan sona saç diplerime masaj yaparak uyguluyorum.

Sinemaki etkili.
Birde turplu su

Elidorun saglkli uzayan sampuanini aldm cam terebentin esansi bide dogum kontrol hapi koydum icine onu kuklaniyirum bakalim ne olacak ,:)))

Saclarimin uclari deglde braz daha orta kisimlari kizil renk o yzdn uzasnlar istyorum kesicem direk saolun kizlarrr

Benimde orta kısımdan sonrası öyle oluyor kısa olduğunda zadığında insana dönüyor

BEN DE İLK KEZ ..
sinemaki kuru yaptım..yaklaşık 1,5 saat beklettim ve sadece bir kez zeytinyağlı sampuanla yıkadım..
aslında sacım ince ve zayıf ayrıca kısa..
uzadıkca fare kuyrugu gibi oluyor ve bende bir anlık gaflet ve dalaletle kendimi kuaföre atıyorum
belki psikolojiktir ama bugun saclarım farklı geldi bana..devam edecem bakalım ne kadar uzayacak

Canim faydasnu gordun muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…