- 30 Temmuz 2013
- 36
- 2
- 286
- Konu Sahibi turuncubayan
-
Meraba arkadaslar, benim sorunum saclarım. Düz olmasına rağmen kabardığı icin sürekli düzlestirmek ve masa yapmak zorunda kalıyorum. Hemen hemen hergün düslestiriyorum ve artık dökülmekten gür olan saclarim incecik kaldı. Sizden her konuda yardım istiyorum. Mesela sizler sacınıza nasıl sekil veriyosunuz? Ya da bana dökülmemesi icin önerebileveğiniz sampuan, sac kremi falan var mı. Simdiden vereceğiniz cevaplar için tesekkür ederim
Canım kabarmamasını istiyorsan duştan sonra bir iki damla bebe yağını güzelce sür saçına.Deli gibi kabaran saçlarım bu yöntemi keşfettiğimden beri hiç bi şekilde kabarmıyo.Yalnız diplere çok değdirme kirlenir yoksa
benim tepelerde tülerme oluyo tel tel kalkıyo böyle inmiyo da ona da iyi gelir mi
Meraba arkadaslar, benim sorunum saclarım. Düz olmasına rağmen kabardığı icin sürekli düzlestirmek ve masa yapmak zorunda kalıyorum. Hemen hemen hergün düslestiriyorum ve artık dökülmekten gür olan saclarim incecik kaldı. Sizden her konuda yardım istiyorum. Mesela sizler sacınıza nasıl sekil veriyosunuz? Ya da bana dökülmemesi icin önerebileveğiniz sampuan, sac kremi falan var mı. Simdiden vereceğiniz cevaplar için tesekkür ederim
bebe yağımı yok artık dedim yaniii loreal in sprey saç kremleri var ıslak yada kuruyken uygulanabilir devamlı kullanımda faydasını görürsün kesinlikle
Yanıtlarınız icin hepinize cok tesekkür ederim arkadaslar:) Beni bir sorum daha olucak, sekil vermek icin düzlestirici ve masadan baska kulandığını bir sey var mı? Bigudi gibi.. Ben dalgalı olsun diye birkac kez ördüm yattım ama saclarım asırı düz olduğundan bi sonuc alamadım pek. Sizin kullandığınız yöntemler neler?
Canım kabarmamasını istiyorsan duştan sonra bir iki damla bebe yağını güzelce sür saçına.Deli gibi kabaran saçlarım bu yöntemi keşfettiğimden beri hiç bi şekilde kabarmıyo.Yalnız diplere çok değdirme kirlenir yoksa
merhaba canım bu yöntem hoşuma gitti sağol paylaşım için...
ıslak saça mı uyguluyosun...
havluyla suyunu alıp nemliyken sürüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?