Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarımla basım belada, yardim ediin!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

turuncubayan

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
36
2
286
Meraba arkadaslar, benim sorunum saclarım. Düz olmasına rağmen kabardığı icin sürekli düzlestirmek ve masa yapmak zorunda kalıyorum. Hemen hemen hergün düslestiriyorum ve artık dökülmekten gür olan saclarim incecik kaldı. Sizden her konuda yardım istiyorum. Mesela sizler sacınıza nasıl sekil veriyosunuz? Ya da bana dökülmemesi icin önerebileveğiniz sampuan, sac kremi falan var mı. Simdiden vereceğiniz cevaplar için tesekkür ederim

Son düzenleme:
Meraba arkadaslar, benim sorunum saclarım. Düz olmasına rağmen kabardığı icin sürekli düzlestirmek ve masa yapmak zorunda kalıyorum. Hemen hemen hergün düslestiriyorum ve artık dökülmekten gür olan saclarim incecik kaldı. Sizden her konuda yardım istiyorum. Mesela sizler sacınıza nasıl sekil veriyosunuz? Ya da bana dökülmemesi icin önerebileveğiniz sampuan, sac kremi falan var mı. Simdiden vereceğiniz cevaplar için tesekkür ederim

benim saçlarımda dalgalı ve kabarıkk biraz. saçlarımı düzleştirmeye eriniyorum diyebilirm uzunlar çünkü :D kısa saçda bana yakışmıyo . ben gerekdiği zaman saçlarımı düzleştiriyorum . saçlarının dökülmememesi için çok sık şampuan değiştirme mesela. elidorun kremleri pembe kutulu olan var ya o saçları bakımlı yapıyo parlıklık falan katıyo saç dökülmem biraz azalmıştı ama bu ara bıraktım başka bi şey aldım elidorun saç düzleştirici şampuanını düşleştiriyo ama benim saç kabarık olduğu için kötü durdu. umarım yarıdmcı olmuşumdur :34:

Canım kabarmamasını istiyorsan duştan sonra bir iki damla bebe yağını güzelce sür saçına.Deli gibi kabaran saçlarım bu yöntemi keşfettiğimden beri hiç bi şekilde kabarmıyo.Yalnız diplere çok değdirme kirlenir yoksa

Canım kabarmamasını istiyorsan duştan sonra bir iki damla bebe yağını güzelce sür saçına.Deli gibi kabaran saçlarım bu yöntemi keşfettiğimden beri hiç bi şekilde kabarmıyo.Yalnız diplere çok değdirme kirlenir yoksa

benim tepelerde tülerme oluyo tel tel kalkıyo böyle inmiyo da ona da iyi gelir mi :ssz:

bebe yağımı yok artık dedim yaniii loreal in sprey saç kremleri var ıslak yada kuruyken uygulanabilir devamlı kullanımda faydasını görürsün kesinlikle

Bioblas şampuan kullanıyorum dökülmeye karşı olanını içine çam terebentin birde badem yağı kattım
uzun zaman önce wella saç kremi almıştım onuda dün kullanayım artık dedim kullandım sonuç iyi benim saçlarımda da elektriklenme var çam terebentin dizginliyor hem dökülmesini önleyip uzatıyor :)

Dökülmemesi için badem yağı,çam terebenti ve argan yağlı bir karışım aldım
1 ay kullandım ve %60 azaldı dökülmesi..kabarmaması içinde OSSİON+ diye bir serum aldım
Banyodan sonra nemli saça uygulanıyor ve durulanmıyor harika bir kokusu var..
Kızlar şofben suyuda saçları aşırı döküyor bilginiz olsun ..

bebe yağı gerçekten muhteşem bende öneririm. Bir de saçı çok tatlı yapıyor yumuşacık da oluyor.

Badem sütüde iyi geliyor saçlara !!! :21::21:

Düzleştirici etkili bir şampuan ve saç kremi bence size iyi gelir:) ben john freida kullanıyorum fiyatı market şampunlarına göre biraz tuzlu fakat düzleştiriciye ihtiyacım kalmıyor pek. sadece az ısıyla üstünden geçiveriyorum. Watsons ve rossmanlarda satılıyor:)

Yanıtlarınız icin hepinize cok tesekkür ederim arkadaslar:) Beni bir sorum daha olucak, sekil vermek icin düzlestirici ve masadan baska kulandığını bir sey var mı? Bigudi gibi.. Ben dalgalı olsun diye birkac kez ördüm yattım ama saclarım asırı düz olduğundan bi sonuc alamadım pek. Sizin kullandığınız yöntemler neler?:40:

Yanıtlarınız icin hepinize cok tesekkür ederim arkadaslar:) Beni bir sorum daha olucak, sekil vermek icin düzlestirici ve masadan baska kulandığını bir sey var mı? Bigudi gibi.. Ben dalgalı olsun diye birkac kez ördüm yattım ama saclarım asırı düz olduğundan bi sonuc alamadım pek. Sizin kullandığınız yöntemler neler?:40:

Islak sacla orunce sekil almiyor, nemli orup bir de kopukle falan sabitlemeyi dene istersen. Orunce dalga olur yahu ne kadar duz olursa olsun.

Bigudi de ise yarar evet yine nemliyken. Iri dalgalar icin icine su koyulup kaynatilanlar ise yarar. Bir de su sungerliler oluyor sosis bigudi deniyor sanirim.

Tutam tutam ayirip kumas parcalariyla sarmak da kivir kivir yapiyor. Ben kucuk yegenlerime yaparim cok guzel olur. :)

Bunu bir arastir istersen sitede de vardi diye hatirliyorum.

şampuan buldun mu bilmiyorum ama Gliss in ürünleri de çok güzel...

merhaba canım bu yöntem hoşuma gitti sağol paylaşım için...
ıslak saça mı uyguluyosun...

haftada 2-3 kez maşa yapıyorum. yıpranmayı engellemek için Giovanni markasının Nutrafix Hair Reconstructor adında bir ürünü var. YIpranmış saçlar için. çok memnunum. sadece uçlarına sürdüğüm halde. Hem de hayvanlar üzerinde deney yapmayan doğal içerikli bir ürün :16:

Gratislerde satılıyor

Back