Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Hcrt saçların çok hoşmus canım gayet sağlıklı gorunuyo daha oncede solemiştim sanırımkaydirigubbakcemile5
makusla saç rengin tenine cok yakışmıs canım
aslhnn007 kesinlikle doğal hali süper saclarının arkasını nasıl kabartıyosun canım

teşekkür ederm. a.s.

uzatmak için değil ama dökülme vardı onun için de bioxcin şampuanı kullandım belki onun faydasıdır ama genede kesin birşey diyemem cnm ya :)

en çok özen gösterdiğim şey de bu ben saçlarımı hep kabarık kullanıyorum sönük yapışmıs saçı begenmiyorum banada yakışmıyor ztn.

kabartmak için önce saçı köpük sürüyorum sonra elimle sıkarak biyandan da kurutma makinesini tutarak kurutuyorum. sonrada arka tarafları kaldırarak diplere saç spreyi sıkıyorum elinlede biraz dipleri yukarı dogru itersen tamamdır. yerimseniben

böle yazınca baya uzun gibi geldi ama ben bunu dısarı cıkcagımda hep yapıorm a.s

cnm bu köpük nasıl bende saçımı kabarık seviyorum herelde dökülmesinden dolayı psikolojik etkilendim çok gözüküyor diye hoşuma gidiyor markası nedir kabartıyormu gerçekten bilgi veririmisin.

kıslar sizce bana kendi doğal halim mi yoksa röfleli halim mi daha çok yakışıyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bonıto kızo saÇlar ne Öyle nazarımız deĞecek vallahı Çok gÜzel yıne Öyle uzun mu yoksa kestırdınmı?

öhhöömmm CADIARZU
walla ben senelerdir röfle yaptırıorum
kendi saçım siyaha yakın renk
önce dip boyası üstüne röfle oluyo ama ne renk boya die sorarsan bilmem derim =))
sormuyorumki ne renk die
kafamçokkarıştı

hah buldum valla seni yaaa orda cnm sıkıldı muhabbet olsun biraz kaydirigubbakcemile

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…