• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
düş turuncu halini çok beğendim ne yalan söyliyim valla....orda farklı bi hava var çekici bi güzellik var...şimdi herkes gibi olmuş...ben turuncu halini sevdim şeker...kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

:) Teşekkür ederim canım o halimi bende sevmiştim ama gerçekten çok zor bi renk o :) Şimdi bu saçımada alışmaya çalışıyorum çünkü saçlarım çok yıprandı o renk yüzünden :S

avatarda var ama koyiiim dedim banyodn çıkmış hali hiç bişey yapmadım çepiş gibim kafamçokkarıştı
aslında bukdr çok açık değil rengi yani şuan böyle değil ama günşte açıo biraz kndi rengi hiç boyamadm boymyıda düşünmüyorum hiç sizce gerek varmı boyamama ?

Son düzenleyen: Moderatör:
canim harika görünüyor.
önceki saclarinin rengi de cok güzeldi.
bu da cok güzel olmus
güle güle kullan saclarinia.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
:) Teşekkür ederim canım o halimi bende sevmiştim ama gerçekten çok zor bi renk o :) Şimdi bu saçımada alışmaya çalışıyorum çünkü saçlarım çok yıprandı o renk yüzünden :S

haklısın tatlım tabi dışardan konuşması kolay ama kullanan bilir zorluğunu:)güle güle kullan yeni rengini....:1hug:

canim harika görünüyor.
önceki saclarinin rengi de cok güzeldi.
bu da cok güzel olmus
güle güle kullan saclarinia.s.
Teşekkür ederim canım koyu renk saç her zaman kullanışlı gelmiştir bana:)
haklısın tatlım tabi dışardan konuşması kolay ama kullanan bilir zorluğunu:)güle güle kullan yeni rengini....:1hug:
sağol canım:)
saçınız çok güzelmiş hem şekli hem rengi :lepi:
Teşekkürler tatlım güzeldi o hali ama zor bi renkti ama şimdi saçlarımı boyattım kahverengiye:)a.s.

Bunlarda benim saçlarım

attachment.php

attachment.php

Eklentiler

• $23.JPG
    $23.JPG
    29,3 KB · Görüntüleme: 78
  • $1.JPG
    $1.JPG
    38,1 KB · Görüntüleme: 87
Back