- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
- #1.241
Yaz tatilinde saç rengim açılıyoo..
Bende bu yaz papatya suyuyla birlikte oksijenli suda sürdüm 1 ay önceki ve şimdiki hali bakalım beğenicekmisinizz zemuszemus
İlk resim 1 ay önceki dalgalı iken
İkinci resim isee düzleştirilmiş yeni halii gamyoncuiremsu
ayy kıslar herbirinizin saçlarıı ortalıgı yakıp kavuruyo vallaaa:):):)mşlh diyeyim nazar degmesin:)
buda benimkiler:)
Yaz tatilinde saç rengim açılıyoo..
Bende bu yaz papatya suyuyla birlikte oksijenli suda sürdüm 1 ay önceki ve şimdiki hali bakalım beğenicekmisinizz zemuszemusş
İlk resim 1 ay önceki dalgalı iken
İkinci resim isee düzleştirilmiş yeni halii gamyoncuiremsu
ayy kıslar herbirinizin saçlarıı ortalıgı yakıp kavuruyo vallaaa:):):)mşlh diyeyim nazar degmesin:)
saçların ne kadar canlı görünüyordalgalı hali hoş hoş çok güzel olmuşş upuzun bi benim uzamadı :mymeka:
ne kadar canlı ve parlak saçların var masallah..dalgalı halini daha çok beğendim :kedi:
peki rengii :a015: yeni rengini beğenmedinizmii
vişnelirocco canım o dalgalı halini nası yaptın ben uzunken maşalıyodum ama daha ince dalgalı oluyodu maşadan dolayı. kalın bigudi almayı düşünüyorum saçlarım yanmasın maşayla diye
kaydirigubbakcemile3 beğendik canım çok güzel olmuşş ama saçların öbüründe çok canlı duruyorrr çok güzell upuzun:nazar:
saçlarımın kısa hali yaklaşık 4 ay önce fln sanırım.
buda şimdi ki hali.
ama çok memnun deilim genelde fönsüz kullanıorm kendi dalgalı hali hosuma gidiyor ama bu seferde saçlarım tiftik gibi duruyor krem fln kullandığımda da sönük kalıyor. öle yani ama genede sewiyorum saçlarımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?