Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Wuuu her renk her model güzel olmuş canımm
Ama sanki sağ alttaki daha iyi olmuş kahve..:umursamaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaz tatilinde saç rengim açılıyoo..
Bende bu yaz papatya suyuyla birlikte oksijenli suda sürdüm 1 ay önceki ve şimdiki hali bakalım beğenicekmisinizz zemuszemus

İlk resim 1 ay önceki dalgalı iken
İkinci resim isee düzleştirilmiş yeni halii gamyoncuiremsu

saçların ne kadar canlı görünüyor dalgalı hali hoş hoş çok güzel olmuşş upuzun bi benim uzamadı :mymeka:

ayy kıslar herbirinizin saçlarıı ortalıgı yakıp kavuruyo vallaaa:):):)mşlh diyeyim nazar degmesin:)
buda benimkiler:)

ne kadar canlı ve parlak saçların var masallah..dalgalı halini daha çok beğendim :kedi:

ayy kıslar herbirinizin saçlarıı ortalıgı yakıp kavuruyo vallaaa:):):)mşlh diyeyim nazar degmesin:)
buda benimkiler:)

Bende senın saç rengıne bayıldım canım ya maşallahhh :) kendınmı boyadın kuafordemı boyattın ??? bırde rengı ne ???

vişnelirocco canım o dalgalı halini nası yaptın ben uzunken maşalıyodum ama daha ince dalgalı oluyodu maşadan dolayı. kalın bigudi almayı düşünüyorum saçlarım yanmasın maşayla diye

vişnelirocco canım o dalgalı halini nası yaptın ben uzunken maşalıyodum ama daha ince dalgalı oluyodu maşadan dolayı. kalın bigudi almayı düşünüyorum saçlarım yanmasın maşayla diye

En kalın bigudilerle sardım canım sonra elime birazcık jöle deydirip açtırdımopuyorumnanaktan

saçlarımın kısa hali yaklaşık 4 ay önce fln sanırım.

buda şimdi ki hali.

ama çok memnun deilim genelde fönsüz kullanıorm kendi dalgalı hali hosuma gidiyor ama bu seferde saçlarım tiftik gibi duruyor krem fln kullandığımda da sönük kalıyor. öle yani ama genede sewiyorum saçlarımı :)

canım saçlarını 4 ayda nasıl bu kadar uzattın? bravo valla çok da güzel görünüyolar =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…