Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
burdada bi tarafına güneş vurmuş farklı görünüyor rengi.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım saçLarın çok hoş:1closedeyes:
Doğalsa çok kıskandım senağlama
Doğal değilsee n eyle yaptın pekii maşayla mıı ?:uhm:

Düş cnm saçların harika görünüyo maşallah a.s.

Buda düğündeki saçım kızlar

cnm saçların dökülmesine rağmen çok güsell
dökülme durdu mu durduysa nasıl başardın?

cnm saçların dökülmesine rağmen çok güsell
dökülme durdu mu durduysa nasıl başardın?

tatlım benim saçlarım öyle abartı derecede dökülmüyordu ki karıştırdın sanırım :1no2:
Yani herkes gibi az bi dökülme oluyor oda tararken :S

yeni çukulata rengi saçlarım 4 aydan beri açık renk kullanınca alışması zor olucak sanırım :)))

benim saçlarımın önceki ve şimdiki hali kendi rengime çevirmeye çalışıyorum düğünüme kadar işallah boyalar akarda düzgün bi renk yapabilirim kıslar

düs tatlım bence super olmus ...bence artık sacları hiç boyatma bu renk super

düş cnm sac rengın harıka olmuş

düşümm saçlarının rengi süper olmuş fıstığım

düş bayıldım saçlarına canım..bu renk süper olmuş..cancu buklelerin çok hoş duruyo...
sağolun fıstıklar opuyorumnanaktan Diğer rengimide çok sevmiştim ama ona bakmak çok zor hem doğal bi renk bu hemde kullanışlı bu saç rengini kullanmayı düşünüyorum uzun süre bende:)
Cancum bu arada seninde saçların çok tatlı duruyor fıstığıma.s.

düş turuncu halini çok beğendim ne yalan söyliyim valla....orda farklı bi hava var çekici bi güzellik var...şimdi herkes gibi olmuş...ben turuncu halini sevdim şeker...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…