- 20 Haziran 2015
- 3.780
- 16.932
- 128
- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
- #3.521
saç modeline, şekli ,dalgasına falan bayıldım iyi ki de kestirmişsin canımm güle gülee kullannn :)
resmi göremiyorum açılmıyo bidaha deneseniz
tabi bu fönlü halinormalde berbat
tabi bu fönlü halinormalde berbat
düzenleme : gerçi büyük halini görünce anladım ki bu hali de berbatmış
merhaba,anladığım kadarıyla saçlarınız çook kuru ve elektriklenen cinsten.benim eskiden yağlı-nemli olan saçlarım şimdi kuruduEki Görüntüle 1634693 öncelikle kendimi cesaretimden ötürü kutluyorum, sonra kurutma makinesiyle kurutulmuş saçlarımı size sunuyorum
Merhabalar bu renk sanki kızıl bakıra benziyor evde elde etmek zor olur sanırım ama tam da bilemedimMerhabalr bendebu rengi cok begendim ama ne renk tam anlayamadim. Evde bu renk elde edilebilir mi acaba
uzaktan mükemmel görünüyor canım ayy ne güzelmiş diyerek açtım
Çok tşk ederim evt benim saçım daha mat şimdi bol bol yağ karışımları filan sürüyorum ama parlamıyo zamanla mı olur acabauzaktan mükemmel görünüyor canım ayy ne güzelmiş diyerek açtım
sen yazmasan zor anlardım merak etme çok belli olmuyor ama azıcık oluyor çünkü üstleri daha mat duruyor altları daha parlak. evde kendi saçına bol bol bakım yapıp parlatırsan hiç belli olmaz bencebiraz kurumuş sanki kendi saçın,bol bakımla nemlendir
orijinal demişsin gerçek saç değil mi? evet çok parlak o yüzden pek orijinal gibi durmuyor ama onu matlaştırmak yerine şekil verme bence,çok kıvır kıvır yapma yani daha doğal durursa belli olmaz.Çok tşk ederim evt benim saçım daha mat şimdi bol bol yağ karışımları filan sürüyorum ama parlamıyo zamanla mı olur acaba
Bu arada çıt çıtlarda biraz matlaşsa iyi olur:) orjinal ama yinede çok parlak
Evet gerçek saç kırıkları beyazları da var.orijinal demişsin gerçek saç değil mi? evet çok parlak o yüzden pek orijinal gibi durmuyor ama onu matlaştırmak yerine şekil verme bence,çok kıvır kıvır yapma yani daha doğal durursa belli olmaz.
kendi saçına da hangi yağları sürüyorsun örneğin? ve hangi şampuanı kullanıyorsun belki yardımcı olabilirim:)
Şu an benim saçlarım da mahvolduEvet gerçek saç kırıkları beyazları da var.
Aslında kıvırmayınca daha doğal duruyo ama benim saçım kıvırcık düz kullanamıyorum mecburen ony da kıvırcık kullanmam lazım.
Ama hata ettim kıvırcık çıt çıt almalıydım.
Saçıma kulkandığım yağlar; badem yağı, zeytin yağı, bepanthen, evigen, buğday yağı
Şampuanım şu anda live clean ama dermatoloğa gittikten sonra değişcek o önerir uygun bir şampuan onu kullanırım
Bu arada resimdeki senin saçların mı çok güzel gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?