• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
$men.jpg
gecen sene ki saçlarım simdi cok az uclarında sarılıklar kaldı onları da eklıcem:52:

Rengini çok beğendim arkadaşım. :16: Nasıl elde ediyorsun öğrenebilir miyim?

Upuzun, koyu renk saçlar hep hayalim ve hayal olarak kalacak sanırım... :31:

teşekkür ederim..:) daha önceden saçımda röfle vardı sonra sıkıldım ve kendim sarıya boyamaya başladım her seferinde farklı bir ton denedim ama genellikle açık doğal sarı kullandım 1 yıldır boyuyorum sonucu bu oldu :)

teşekkür ederim..:) daha önceden saçımda röfle vardı sonra sıkıldım ve kendim sarıya boyamaya başladım her seferinde farklı bir ton denedim ama genellikle açık doğal sarı kullandım 1 yıldır boyuyorum sonucu bu oldu :)

Hmm 12 numara oluyor bu. İşime yarayacak, kumral saçlarımın aralarına gölge atacağım, uygun renk arıyorum.
Teşekkür ederim... :71:

Wasssaap saçlarını maşayla mı yaptın doğal hali mi? Rengi de çok güzel şekli de çok güzel :16:

Slania Çok güzel saçlarınn :16: Koyu renk uzun saçlar :nazar: Benimkiler açık ama yine de seviyorum :8: Bulup da bunamamak lazım :1:

Back