- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
- #2.701
Allahim sacin ne kadar cok öyle masallah *-*.
Nasil bu kadr gürlesti ya banada söyle canim lütfen
Teşekkür ederim arkadaşım..evet haklısın soluk gibi duruyor hç fön yok o resimde banyodan çıkıp taradığım hali..o yüzden saçımın kesimi bile belli değil tam olarak..
canlı renkler derken kızıl istiyorum ama tam karar veremiyorum..karamelde olur diyor arkadaşlar ama bende karar verecek cesaret henüz gelmedi:))
kediciğim artık yok
aaa ne guzel baslikmis bu kacirmisimm..
ben kırmızı yada bakırımsı bi kızıl istiyorum ..en azından hayal ediyorum kızlar ama karar verebilsem bi..:S
slania masallah cok gür ve kalin telli saclarin. siyahta daha belli oluyor ama simdiki hali de cok hosmus. özel bir bakim yapiyor musun ?
ben kırmızı yada bakırımsı bi kızıl istiyorum ..en azından hayal ediyorum kızlar ama karar verebilsem bi..:S
Teşekkür ederim canım...Sadece sinameki uyguluyorum uzatmak için. Düzleştirici, maşa fazla kullanmıyorum. Ama saçlarımı siyahtan açtığım için şu an durumu pek iyi sayılmaz. Brezilya fönü yapacağım yaz sonu, yaptıktan sonra koyarım fotoğraflarımı fikir edinmiş olursunuz brezilya fönüyle ilgili...
Türkiye´ye gittigimde ilk isim sinameki almak olacak. Saclarin tabi yipranmistir, ama eski halini alirlar umarim, güzel görünüyorlar.
Brezilya fönüyle ilgili cok sey okudum, deneyeni hic görmedim, merakla bekliyorum :)
Sac rengimle ilgili bir fikrin var mi ? Burada düzgün kuaför yok TR deki gibi, mesela karamel istiyorsun sari yapiyorlar türkler, almanlar ise siyahin cevresinden baska bana bisey yapmiyorlar, bakir tonlari hic yapamiyorlar. bi kere asama asama anlattim, balyaj istiyordum, pahali
bir kuaföre gittim ki yaparsa o yapar diye, ama nafile, birkac röfle yapti sac uclarima ama o kadar belliydi ki yerleri, rengi iyiydi ama olmamisti yani. 80 euro verdim ayni seyin daha iyisini kendim evde bile yapabilirdim heralde o kadar yani.. degisiklik sart su an, saclarimi kurban sectim, napsam ki :26:
bence yukarıdaki resimdeki kızıl rengi taşımak zor.yani herkese gitmez bir kere çok beyaz olmak lazım hatta açık renkli gözlerle daha iyi durur.o rengi genellikle doğal saçı olanlarda görüyorum ben.boya çok hoş durmaz diye düşünüyorum ve ileride turunculuktan sıkılıp daha küllü bir renge dönmek istesen işin çoook zor olur.normalde ben küllü bir sarı kullanıyordum ama yıkandıkça ister istemez bakırlaşıyordu sırf bu yüzden röfleye döndüm.çünkü turuncudan nefret eder olmuştumki böyle bir turuncuyu açık renkle kapatmak nerdeyse imkansız ancak siyah paklar bunu
Neden olmasın..bu arada kuaföre gittiğimde 90 tane rengi birden gösteriyor..haydii bakalım yeni baştan Elossa:))
kızlar buda benım saclarım yapmadıgım baıkm kalmadı bu saclara ama daha gur olmasını ısterdım
gayet gür ve güzel görünüyorlarcok cicisin ayrica
tesekkurler canım ayrıca her konuma yorum yaptıgın ıcınde sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?