• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımızı Tararken Dökmemek Için

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

tiramisu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2007
148
1
96
İstanbul
slm kızlar saçlarımızın dökülmesini engellemek veya aza indirgemek için acaba banyodayken mi yoksa banyodan çıktıktan, saçı kuruladıktan sora taramak mı daha doğru olur, bilgisi olan lütfen paylaşabilir mi:uhm::uhm:

Ben asla saçlarıma krem sürmeden taramam, hem zaten açılmaz ki.
Kremi sürerim bir kere tararim fön çekeceksem çekerim yada jole yaparım.

Ben de banyoda saç kremimi sürdükten sonra banyo tarağım ile tarıyorum ve çıkınca fön çekiyorum. Bende sürekli bir dökülme var ama kalan sağlar bizimdir, he he :)

Bende saçlarımı banyoda tarıyorum. Birde sanki banyoda saçlarımı tarayınca saha iyi temizleniyor gibime geliyor saçlarım. Hem benimde saçlarım normalde hiç dökülmez, banyoda dökülür. Fakat bu normal. Yani sıcak suyun falan etkisiyle ölü saçlar kendini bırakıp hemen dökülüyor sanırım.

saçlarınızı kesinlikle ıslakken taramayın.ıslak saç kuru saçın 3 de 1 i kadar güce sahiptir.bu yüzden ıslakken kolayca kökten ayrılır.
saçınızı banyoda kremledikten sonra havluya sarın.kurumaya yakın nemli halinde tarayın.

saçlarınızı kesinlikle ıslakken taramayın.ıslak saç kuru saçın 3 de 1 i kadar güce sahiptir.bu yüzden ıslakken kolayca kökten ayrılır.
saçınızı banyoda kremledikten sonra havluya sarın.kurumaya yakın nemli halinde tarayın.

canım benim çok saol a.s. ben de diğer arkadaşlar gibi saçlarımı hep banyodayken krem sürüp tarıyodum öncelikle saçım çok ince telli olduğu için kremler bi güzel döktü, kremi bırakıp sadece şampuan kullandığımda dökülme baya bi azalmıştı ama yine de devam ediyordu.. geçenlerde bi arkadaşım saçları banyoda taramanın çok zararlı ve saçı döken bişi olduğunu söyleyince artık banyodan sora biraz kurutup hafif nemliyken taramaya başladım ama yine de bu konuda emin olamadım sizlerin fikirlerinizi almak istedim..
buarada yukarda prensesin de dediği gibi banyo sorası taramak da açmaya çalışırken saçı kırıyor...

aynen katılıorm benimde banyıda korkunc bi sekilde dokuluor fönden sonra dokulmuor felan. bende karar verdim ztn havalarda ısındı artık souk suyla banyo yapcam(dokulme oranını dusuuyor) ve kuruduktan snra tarıcam.

Back