Saç Kesim Şekilleri saçlarımızı kestirmeyi düşünüyoruz :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

swell

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
223
1
116
44
Ankara
merhaba arkadaşlar biz arkadaşmla saçlarımızı kestirmeyi düşünüyoruz sizce yakışır mı?? Bob modeli yani arkalar kısa,yanlar uzun olcak... Resimlerimizi koyuyorm:
bu ben:

buda arkadaşım:

söylemeden edemedim maşallah çok hoşsun canım ya

bence sana uzun daha çok yakışır,hiç kestirme

arkadaşın kestirsin bence daha yuvarlak yüz hatları ona yakışır.

ama sen kestirme,o model güzel ama böyle uzun ve güzel saçlara sahip olmak ayrıcalıktır

esmer olan arkadaş o dedigin modelden kestirebilir saçları çok uzun diel..
ama snein saçların çok güzel okdr uzun olupta o modelden hayatta kestirmesdim:)

aslında onunda saçları uzun,benimki kdr değil ama..neyse ben kestirmek istiyorum çok sıkıldım ama herkes kestirme diyor kararsz kaldık

ben de senın kadar uzun olan saclarımı sıkıldıgım ıcın bob modelı kestırmıstım

mıllet sakın yapma derdı ,yaptım :)

herkes gorunce once sasırdı sonra havalı olmussun dedı ,sımdı uzadı dıye hepsını bır boyda kestırdım ,arkadasının kı kadar oldu neredeyse ,yakında yıne bob modelı kestırıcem :)

herkes uzat dıyor ben kısa sacı daha cok sevdım :)

uzatmayı düşünmüyorum hıc :)

içinde kalmasın bence yine uzar nasıl olsa ,

bencede kestir hem bir degisiklik olmus olur hem havana hava katar :) nasil olsa yine uzuyacak saglikli olur degisiklik iyidir bazen... ikinizde kestirin

Bence de kestirin, içinizde kalmasın, ama buraya resminizi ekleyin bizim de içimizde kalmasın nasıl oldular acaba sorusu :)

Arkadaşım kestirdi ben biraz daha düşüncem :) Resimlerini eklerim yakında.

canım bence kestirme maşşallah çok güzel saçların v modeli kestirebilirsin katlı fln değişik bi hava katar ama kıyma saçlarınaa ((

Bence hiç düşünme kestir gitsin hem değişiklik olur hemde cesaret örneği olursun çok da yakışır ayrıca

sacim benm sahsi fikrim su sekilde senin saclarin sahaneler arkadasinin da oole ama senin uzun sari sari cok guzel.kendinden dalgali mi? oole ise bence bob yapma surekli fon yapicaksin o zmn da sacin yiprancak ama dalgali bob isterim dersen o ayri bilemem. arkadasinin duz ve bob icin ideal. onun icin kullanmasi daha rahat. ben seni saclarina ayrica bayildim ben olsam kesmezdim cesaretini kirmiyim de benm fikrim boole cnm benm :)

ay cnm bende kestrmeyi dşünüyorum ama bnmkiler ne kısa ne uzun bçimsz. maşallah seninkiler çok güzel bn olsam kıyamazdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…