Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızı görelim tavsiyeler verelim :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
acaba ben buraya photoshopta yaptığım resimleri koysam hangi rengin daha çok yakıştığını söyler misiniz? :uhm:

işteee sizce hangisi daha güzel kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Gareng photoshopu nerden yaptın cnm hangi site

kızıl yakışmış cnm,ama sarı da cok abest durmamış kaşlarını açtırırsan sarı da gitmiş.
bu arada taaz.com da da bu tip şeyler yapılıyo makyaj,saç rengi modelleri gibi oynamalar..sölim dedimkaydirigubbakcemile2

ImageShack - Image Hosting :: resim674ib4.jpg ekleyebildim mi bilmiyorum ama bende sarı röfle istiyorum ama yakışmayacağı kanısındayım...yine de denemeyi düşünüyorum

canım bence kesinlikle sarı kullanmalısın saçını. ama kumral uzerıne sık sık rofleli yanı dıplerden kendi rengin kumral çıkmış gıbı ıddıalı olmayan dogal bır sarı. ve nacızane tavsıyem kaşlarını bıraz kalınlaştırırsan sarı saçlarla çok ıyı gıdecektir. çünkü cene yapın kemik yapın çok guzel

bisey sorcam ben.. benim saç larımın doğal halide açık kumral gibi bişey.. koyu kumralda denilebilir.:1closedeyes: saçımdaki mor boya aktı bayağı yine saçım sarıya donuk kahveye donuk bise oldu..

ben aktara sordmm papatya suyu satılmıyo dedi? papatya yağı var.. dedi bana :bbo:

almayadan mı ne geliyomuş muş bişiler dedi papatya suyunu bulamasssın gibilerinden... anlamadım gitti..senağlama

sen nerden temin ettin öğrenebilirmiyim?:teselli:

Bu da benim yıllardır değişmediğim katlı model,rengi orjinal zaten hiç boyatmam,kendi saçım,vazgeçemiyorum ki bu modelden:))

nillt çok güzel saçların canım bu modelin arkasında kat varmı?
Saçlarını düzleştirdinmi kendi halimi?

nitt bence bu saç sana çok yakışmış canım

buda benim saç modelim ve rengim. kendi öz kıvırcıklığı maşa falan yok saçımda. Rengide Mürdüm kızılı ve bakırtonlarında ortaya karışık bişe :) yanımdakide görümcemin cimcimesi süslü şey :jeyyar:sırnaşık şey

Teşekkür ederim arkadaşlar;evet arkasında da kat var normalde dalgalı ama ben düzleştirici kullanıyorum sürekli,2-3 ayda 1 de kırıklarını aldırıyorumyerimsenibena.s.

laz_kızı saçların çok güzel canım yüzüne çok yakışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…