birde saçlarım 1,5-2 yıl içinde ne kadar uzar sizce?
küt olur sanırım değilmi..
birde saçlarım 1,5-2 yıl içinde ne kadar uzar sizce?
küt olur sanırım değilmi..
Saçlarınızı sakın sıfıra vurdurmayın.Bu çok riskli,daha gür çıkacağı kesin değil.Önce hormon testi yaptırmanızı öneririm.Sorun yoksa harici bakım yaparsınız.Benim mevsimsel dökülmem vardı biraz,şampuanıma çam terebentin kattım,kesildi.Herhangi bir yağı direkt saç derisiyle etkileşime sokmayın.Bol bol yeşillik yeyin.Düzelene kadar kuaförde kaynak yaptırabilirsiniz,daha sağlam olur.
kaynaklar ne kadar süreyle kullanılıyor acaba?
sıfıra vurdurma fikri yapıpta olumlu sonuç alanları duydumda o yüzden..
benim hem psikolojik hemde demir eksikliği var.o yüzden olduğunu düşünüyorum.doktorada gidicem en kısa zamanda ama doğal yollardan sonuç alanları merak ediyorum açıkçası..
sakin ha saclarinizi sifira vurmayin!
cok onemli 2 bilgim var onlari paylasayim..
oncelikle acilen gidin yilan yagi edinin.haftada 3 gun sac diplerinize yedirin..
digeri ise sampuaninizin icine dogum kontrol hapi atin..cagla sikel kendisi yapiyormus hormon oldugu icin costuruyor saclari...
az sac hic sactan iyidir sakin kestireyim demeyin..
iyi gunler :=)
Kızlar dört yıl süren üniversite dönemimde çok yıprandım psikolojik olarak.belkide bu sebepten özellikle son 2 yılda saçlarım o kadar çok döküldüki,eskiden en büyük topuz tokalarının bile tutmadığı gür saçlarım şimdi resmen yok.üstelik zamanında tedbirde almadım.
Şimdi sizlere sorum şu;
saçlarıma sıfıra vurmayı düşünüyorum bu şekilde daha gür ve sağlıklı çıkacağını duydum.daha sonrada bitkisel yollarla yağlarla masaj yaparak,tekrar çıkmasını sağlayayım diyorum ancak 2 yıl sonra evlilik düşünebilirim ve kısa saçlı olmak istemiyorum o dönemde.
saçlara kaynak postiş acaba hangi yöntem kısa saçlara ek yapılınca daha doğal ve uzun süreli kullanılıyor...
sürekli çıkarmadan hem saçlarım uzarken hemde kaynakla kalınıyormu takma çıkarma sorunu olmadan..
hiçbilgim yok bu konuda.bilenler lütfen yardım edebilirmi..
Canım reklam olurmu bilmiyorum ama benimde vardı hele banyo yapmaya korkuyordum pahalı şampuan önerdiler hiçbirşey fayda etmedi en son tavsiye üzerine bi şampuan aldım emin ol hiç kalmadı çok mutluyum insanın sacının dökülmememsi çok güzel bi duyguymuş özelden yazarsan cevaplarım
doğum kontrol hapı fikrini tuttum
deniyim bende
ancak yılan yağıitici geldi
saol fikir iç,in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?