• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımın üstleri bakır altları karamel oldu

Gozdems

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.352
10
158
Kızlar merhaba,,
Saçlarım kumraldı. Saçlarımı önce renk açıcıyla açtım üstleri turuncu altları sarı açıldı. Daha sonra, yoğun karamel, karamel ve kumral yoğun bakırın yarısını karıştırıp saçlarıma uyguladım. sonucunda üstleri bakır altlarıysa karamel oldu. Tamamını karamel bakır istiyordum ben oysa ki. Nasıl saçlarımı komple aynı bakıra dönüştürebilirim. :((

Kızlar merhaba,,
Saçlarım kumraldı. Saçlarımı önce renk açıcıyla açtım üstleri turuncu altları sarı açıldı. Daha sonra, yoğun karamel, karamel ve kumral yoğun bakırın yarısını karıştırıp saçlarıma uyguladım. sonucunda üstleri bakır altlarıysa karamel oldu. Tamamını karamel bakır istiyordum ben oysa ki. Nasıl saçlarımı komple aynı bakıra dönüştürebilirim. :((

canım bu kullandığın renkler hangi boya yada boyalara ait merak ettim,bende aynı dertten muzdaribim saçlarım sarıydı karamel bakır olsun dedim kolestonun gizemli kahvesine boyadım aslında gayet güzel ama dipler daha bakırımsı altlar daha açık ton bi garip oldu anlayacağın:43:

Canım colormax diye bi markaydı,, ilk defa kullandım bu markayı pişman oldum açıkçası. Colormax karamel, Colormax yoğun kumral, Color max kumral yoğun bakırdı. Şimdi sanırım loreal majirel 7.43 le komple aynı renk yapmaya çalışacağım ama emin değilim. Loreal`n sitesinde şöyle bir yazı gördüm aynen alıntı yapıyorum.

Saç boyları ve uçlarda istenen renk ile saçın rengi arasında 2 ila 3 ton fark var ise kullanılan ürün miktarını arttırın.
Köklere seçilen bir nüans boyayı uygulayın Kalan karışıma 2 ila 6 cm kadar ,aynı veya koyu bir tonda bsıcak bir majirel nüansı ve çok az miktarda sıcak su ekleyin.Saç boyalrı ve saç uçlarına uygulayın 35 dakika bekleyin.
Renk farkı 3 ton üzerinde ise,ön boyama yapılması tavsiye edilir.

Fazla birşey anlamadım yazılanlardan ama uygulamaya çalışacağım, son çare olarak.

Son düzenleme:
bi deneyelim bakalım ama majireli nerden bulacağım neyse bulamazsam ki bulamam büyük ihtimelle diplere daha açık,uçlara daha koyu bi boya uygularım ama ben boyayalı henüz 1 hafta oldu biraz zaman geçsin iyice yıpranmasın saçlar..:34:

Back