Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımın ucu kopuk kopuk yoluk yoluk :( var mı bir yoluu ??????

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

esrammm00

Only Nick ♥♥♥
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
2.132
53
83
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle kk da yeni olduğumu söylemek isterim.Benim sorunum saçlarımla :(
Çok gıcık bi saç yapım var.İnce telli ve az.Saçlarımın ucları çok kırıldı.Evet sürekli boya yapıyorum yani dibim geldikçe ve maalesef saç şekillendirici maşalardan kullanıyorum.Şimdi saçımın uçlarında böyle beyaz beyaz noktalar var ve ondan sonrası kopuyor.Çatallaşıyor.Başlardan uçlara doğru saçlarım inceldi.Öyle ki keçe gibi oldu uçları elimi içinden çıkaramıyorum.Çok zor uzayan saçlarım var zaten şu anda da omuzumdan biraz düşüyor.Kesinlikle kesmek istemiyorum.Çünkü hep böyle oluyor.
Bana kesin sonuca ulaştığınız önerilerinizi yazar mısınız ?Çok ihtiyacım varrr :(

Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

Elseve Extraordinary Oil'i deneyebilirsin. Duştan çıktıktan sonra nemli saçlarına serum gibi sürüp durulamıyorsun. Ben çok faydasını gördüm bu yağın. Birde yine elseve'in mucize maskesi.. Yıpranma karşıtı elseve maske diye aratırsan google'da bulabilirsin. Bu maskeyle birlikte kullandığın saçlarının uçları çok güzel görünür. Benimde öyleydiler senenin başında.
Ama daha makul fiyatlı bir şey öner diyorsan watsons avakadolu saç maskesinide öneririm. Şuan onu kullanıyorum ve saçlarım yumuşacık. Ama avakadolusunu öneriyorum sadece diğer sütlü ve biralısından memnun kalmamıştım.

saol cnm bulunduğum yerde böyle şeyleri bulmam zor oluyor acaba evde uygulayabileceğim tavsiyeleriiz var mı

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle kk da yeni olduğumu söylemek isterim.Benim sorunum saçlarımla :(
Çok gıcık bi saç yapım var.İnce telli ve az.Saçlarımın ucları çok kırıldı.Evet sürekli boya yapıyorum yani dibim geldikçe ve maalesef saç şekillendirici maşalardan kullanıyorum.Şimdi saçımın uçlarında böyle beyaz beyaz noktalar var ve ondan sonrası kopuyor.Çatallaşıyor.Başlardan uçlara doğru saçlarım inceldi.Öyle ki keçe gibi oldu uçları elimi içinden çıkaramıyorum.Çok zor uzayan saçlarım var zaten şu anda da omuzumdan biraz düşüyor.Kesinlikle kesmek istemiyorum.Çünkü hep böyle oluyor.
Bana kesin sonuca ulaştığınız önerilerinizi yazar mısınız ?Çok ihtiyacım varrr :(

Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

aynı problem bende de var bende hep boyuyorum kıvırcık ve saçlarımın ucu az gözüküyo hindistan cevizi yağı sürüyorum uçlarına çok işe yarıyo :34:

CAnım dokunma oynama artık saçlarınla yıka kremini sür ve banyo sonrası bi serum kullan hafta bir kerede bakım yağlarından kullan ...

biraz sabret ben saçım iki yıl oldu zor toparladım sayılır .Ara ara kestirdim jöle düzleştirici ...vs kullanmadım .

biraz saçlarını kendi haline bırak yıka çık ara ara bakım yağları

taammam

kolay gelsinn

CAnım dokunma oynama artık saçlarınla yıka kremini sür ve banyo sonrası bi serum kullan hafta bir kerede bakım yağlarından kullan ...

biraz sabret ben saçım iki yıl oldu zor toparladım sayılır .Ara ara kestirdim jöle düzleştirici ...vs kullanmadım .

biraz saçlarını kendi haline bırak yıka çık ara ara bakım yağları

taammam

kolay gelsinn

ben de döyle düşünüuorum umarım yaza toparlanır saçlarım

Back