• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum kızlar bana yardım edin :))

yasemminn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
7
0
16
Afyon
Benim şu anki şaç rengim bakır ama bakır renkten çok sıkıldım ve herkes yaşlı gösterdiğini söylüyor. Kumral tonlarda bişey yapmak istiyorum. Ne renk yapabileceğim hakkında bir fikri olan var mı? Bu bakırdan kurtulabilir miyim??

Benim şu anki şaç rengim bakır ama bakır renkten çok sıkıldım ve herkes yaşlı gösterdiğini söylüyor. Kumral tonlarda bişey yapmak istiyorum. Ne renk yapabileceğim hakkında bir fikri olan var mı? Bu bakırdan kurtulabilir miyim??

bakır tonlarından evde açık renge boyamayla kurtulamazsın canım anca bi kuaföre gitmen lazım oda bir kerede sonuç vermeyebilir,evde boyamaya kalkışma benden tavsiye,hem saçına hem parana yazık olmasın

bakır tonlarından evde açık renge boyamayla kurtulamazsın canım anca bi kuaföre gitmen lazım oda bir kerede sonuç vermeyebilir,evde boyamaya kalkışma benden tavsiye,hem saçına hem parana yazık olmasın

Kuaföre danıştım canım ama boyayı akıtmamız lazım dedi o işlem de saçımı çok yıpratıyor. İki yıl önce açtırdım rengini daha yeni kendine geldi saçım o da kısacık kestirdim de öyle :(( açık kahve falanda mı tutmaz sence??

Kuaföre danıştım canım ama boyayı akıtmamız lazım dedi o işlem de saçımı çok yıpratıyor. İki yıl önce açtırdım rengini daha yeni kendine geldi saçım o da kısacık kestirdim de öyle :(( açık kahve falanda mı tutmaz sence??

evet yıpratıyor saçı aslında ama akıtmak gerekir eğer açık tonlar istiyosan,yani tutsa bile bakırlıklar kalır mutlaka bu bakır illetinden kurtulmak zor ya...ama evde denemeni tavsiye etmem

Bakır açık bi renk neden boyayı silme gereği duymuş kuaför acaba,diplerle uçlar arasında çok renk farkı mı var ? yoksa sıcak kahve tonları olabilir diye düşünüyorum..

Bakır açık bi renk neden boyayı silme gereği duymuş kuaför acaba,diplerle uçlar arasında çok renk farkı mı var ? yoksa sıcak kahve tonları olabilir diye düşünüyorum..

renk farkı hiç yok canım ama bilmiyorum bakırdan kurtulamazsın dedi yada masraf çok tutsun diye akıtmamız gerekiyo dedi bilmiyorm artık kuaförlere de güvenilmiyo ki:(

renk farkı hiç yok canım ama bilmiyorum bakırdan kurtulamazsın dedi yada masraf çok tutsun diye akıtmamız gerekiyo dedi bilmiyorm artık kuaförlere de güvenilmiyo ki:(

Evde bir süre beyaz sabunla yıka saçını. Ben seneler önce bakırdan kurtulmak için öyle yapmıştım, işe yaramıştı. :ssz:

Ben saçımı hairplusla açtım saçımda kızıllık oldu, sonra iki kez aralıklarla üç paket baking powderi ılık su ile karıştırdım saçıma sürdükten sonra bir saat beklettim. Sonra garnier color naturals kumrala boyadım no 7.0.Kutu üzerindeki kadar açık bir renk olmuyor ama kızıllık gitti çok çok açık bir kahve rengi oldu.Kabartma tozu saçımı hiç yıpratmadı ama başka saç tiplerinde nasıl bir etki yapar bilemem.Baking powder saç rengini akıtırmış yani açarmış.

Son düzenleme:
Back