Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımın rengine karar veremiyorum(resimli)

Kadife kahveyi anneme alıyordum ben cidden çok güzel bir kahve. Çikolata kahve içinde biraz kızıllık bulunduruyor ve açık bir ton ben çok beğenmiyorum. lorealin bitter kahvesi yada palettenin buğulu kahvesi kesinlikle çok güzel ama katalogda gördüğüm kadarıyla. Gerçekte nasıl bir renk çıkar bilmiyorum siyaha yakın bir kahve olabilir. Benim sınıfımda bi kaç kızda siyaha yakın kahve var ben çok beğendim

bakalım ekleyebilirsem bir resim eklemek istiyorum bu resimdeki saçada bayıldım özellikle alt kısımlarına daha koyu görünen yerleri harika gece mavisi gibi geçende bu renge takmıştım kafayı resmi ekleyeyim belki beğenen olursa fikir edinmiş olur :)

Kesinlikle bu tip renklere bende bayılıyorum. Ben palettenin gece mavisini boyadığımda bi keresinde lacivert olmuştu saçlarm ilk defa bidahada olmadı zaten. Okuldaki herkes hayran kalmıştı ama bidahda yakalayamadım o rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…