• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımın rengine karar veremiyorum(resimli)

evet bende açık renklerin yakışmayacağını düşünüyorum zaten o yüzden şuan çikolata kahve düşünüyorum o nasıl olurki?

göz rengim siyah değil aslında kahverengi tenimde beyaz evet ordaki resimlerde koyu saçım geçen yılki resim voila 4.00 espresso vardı sonra bi ara kadife kahvede denedim oda fena olmamıştı çok fazla renk imkanım yok galiba açık renkler hoş olmuyor gerçekten bende :19:

Kadife kahveyi anneme alıyordum ben cidden çok güzel bir kahve. Çikolata kahve içinde biraz kızıllık bulunduruyor ve açık bir ton ben çok beğenmiyorum. lorealin bitter kahvesi yada palettenin buğulu kahvesi kesinlikle çok güzel ama katalogda gördüğüm kadarıyla. Gerçekte nasıl bir renk çıkar bilmiyorum siyaha yakın bir kahve olabilir. Benim sınıfımda bi kaç kızda siyaha yakın kahve var ben çok beğendim

bakalım ekleyebilirsem bir resim eklemek istiyorum bu resimdeki saçada bayıldım özellikle alt kısımlarına daha koyu görünen yerleri harika gece mavisi gibi geçende bu renge takmıştım kafayı :1: resmi ekleyeyim belki beğenen olursa fikir edinmiş olur :)
$425586_143236515799690_105445796245429_156631_1249437274_n.jpg

bakalım ekleyebilirsem bir resim eklemek istiyorum bu resimdeki saçada bayıldım özellikle alt kısımlarına daha koyu görünen yerleri harika gece mavisi gibi geçende bu renge takmıştım kafayı :1: resmi ekleyeyim belki beğenen olursa fikir edinmiş olur :)
Eki Görüntüle 365038

Kesinlikle bu tip renklere bende bayılıyorum. Ben palettenin gece mavisini boyadığımda bi keresinde lacivert olmuştu saçlarm ilk defa bidahada olmadı zaten. Okuldaki herkes hayran kalmıştı ama bidahda yakalayamadım o rengi

Back