Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımın rengine karar veremiyorum(resimli)

Değişikliğe saç dayanmıyo maalesef Ya siyah yapıcam yada bu renkte kalıcam işte karar vermedim size danışim dedim bende:26:

cnm mavı sıyah gercekten cok hos bende uzun zaman kullandım o rengı kı saclarımın dogal rengıde normal sıyah zaten.. Ama tarcın bakırda ayrı bır hava vermıs sana haberın olsun ..

Çok teşekkür ederim bende tarçın bakıra bakıp iç geçirmiyo değilim=) Sevgilim tarçın bakıra hiç sıcak bakmıo ya çok dikkat çekio diye. Güneşin altında balkabağı turuncusu oluo die ah ahh napim ben napim

merhaba bende resimlerinize baktım ve 2 renk arasında karar veremedim tarçın bakır ve koyu kahve olan çok beğendim iki resmide koyu kahvede ama daha bir doğallık olmuş yüzünüzde çok tatlı görünüyordu maşallah

Çok teşekkür ederim.. bende tarçınla mavi siyah arasında kaldım işte:26: ama dediğiniz gibi kahve çok doğal duruyor

saçınız kına yaktığınız bölümleride takip etmiştim ordaki kızıllıkta çok güzeldi aslında ama koyu kahve olan resim bi başka duruyor hepsinin içinde ,bende bu ara taktım saçlarıma değişim istiyorum ama karar vermek çok zor gerçekten bende yardım istemeyi düşünüyorum buradaki arkadaşlardan, uzun bir süredir saç boyama bölümünü takip ediyorum hemen hemen bütün konuları okudum ve çok faydalı bilgilerim oldu buradaki arkadaşların sayesinde

Evet kına cidden güzel bir renk çıkardı saçlarımda çok sağlıklı oldu ama kızıl yansımaları tenim pek kaldırmıyor erkek arkadaşımda mavi siyah çok daha ii deyince kafam allak bullak oldu işte:26: Kesinlikle bu forum banada çok şey kattı iyi var Sizde albüm oluşturduğunuzda seve seve yardımcı olurum Saç hassas bir konu ya insan bazen güzel bir değişikliğe ihtiyaç duyuyor

albüm oluşturdum canım ya ayarlarınıda kayıtlı kullanıcılar olarak ayarladım görünür galiba ama şuan saçım ordakilerden biraz açık 2 sefer büyülü kahve ve en sonda 15 gün önce terrakota ile boyadım şuan saçım 2 renk diplerden 5 santim kendi saçım gelmişti o boyadığım renkleri aldı hemen ama alt kısımları biraz daha koyu malesef ama hala renk arayışı içindeyim :26:

Son düzenleme:

Canım albüm göremiyorum ben bugn bende albüm ayarını öyle yapmıştım kimse görememiş kontrol panelindende bi kontrol et istersen ordan kapalıymış meğersem benimki düzelttim açıldı.Ay sorma o çift renk olayı fena benimde şuan öyle. Dipler kendi rengimdi uçlar mavi siyah kınayla çift renk oluştu altlar biraz daha koyu

doğal saçın kalsın boyama çünkü doğal saç rengi cilde göze en uygun olanıdır.

resimli demişsin ben resim göremedim benim internetim de mi sorun var. soluksa kına sür hem parlak yapar hem de doğal saçını mahvetmez tam tersine besler

resimli demişsin ben resim göremedim benim internetim de mi sorun var. soluksa kına sür hem parlak yapar hem de doğal saçını mahvetmez tam tersine besler

Albüm oluşturdum profilimde resimler. Kına kullanıyorum 2 ay önce kına yaptım sonuçtanda işin açıkçası çok memnunum renk çok güzel ama kızıl yansımalar çok yakışmıyor bana. Zaten yeniden muhtemelen ya siyah yaparım ya da kınaya devam ederim sanırm:26:

hallettim bu sefer galiba albüm düzenleden özeldi ayarı onu açtım ,artık görünür sanırsam :44:

evet görünüyor artık resminize yorum yaptım sizin teninize açık renkler gitmez sanırsam
evet bende açık renklerin yakışmayacağını düşünüyorum zaten o yüzden şuan çikolata kahve düşünüyorum o nasıl olurki?

gözlerin siyah görünüyor ,siyah saç uyar sadece tabiki, tenin açık lens ile birlikte farklı saç renkleri de olabilir
göz rengim siyah değil aslında kahverengi tenimde beyaz evet ordaki resimlerde koyu saçım geçen yılki resim voila 4.00 espresso vardı sonra bi ara kadife kahvede denedim oda fena olmamıştı çok fazla renk imkanım yok galiba açık renkler hoş olmuyor gerçekten bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…