Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımın rengine karar veremiyorum(resimli)

AkhyLs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
2.443
63
158
Ankara
Kızlar ben 5 yıl mavi siyah saçlarımı kullandım. Resmen mavi siyah bir hastalık vazgeçemiyorum. Şuan okadar kararsızımki.... Albüm hazırladım saçlarımın renklerine bakarak hangisini yapayım biraz fikir verirmisiniz. Çok kararsızım lütfen yardım edin

Canım şu anda saçlarımı yeni boyadım,taze fikirler verebilirim belki Öncelikle ten rengin,göz rengini söyle.Bir de albüm yaptım demişsin ama göremedim ben:26:

Canım şu anda saçlarımı yeni boyadım,taze fikirler verebilirim belki Öncelikle ten rengin,göz rengini söyle.Bir de albüm yaptım demişsin ama göremedim ben:26:

Tamam canım albümü arkadaş listesi yapmışım yanlışlıkla düzelttim şimdi görünüyormu.Yazmayı unutmuşum gözlerimde koyu kahve=)

Son düzenleme:
Canım bak ben bunu internetten bulmuştum.

Cilt: Mat , solgun bej bazen çok açık , Afrikalı yada Asyalı tenler . Mat ve bej tenlerde yoğun ve kalıcı bronzluk.
GÖZLERaha koyu renklerle çevrili yoğun bakışlı irisler , koyu kahve , siyah , yeşil veya canlı mavi .
SAÇLAR:Ana saç rengi Siyah ile Açık kestane arsı Tonlardır Kestane Koyu kestane.
Kesinlikle kaçınılması gerekenler: Kızıllar , yumuşak Sarılar , Bakırlar

Eğer buğday tenli bir cilde sahipsen genelde kahve tonları öneriyorlar.Benim de gözlerim kahverengi ve buğday tenliyim.Birçok saç rengine boyadım saçımı.Ana rengi ise koyu kestanedir.Mesela bakır karamel yaptım.Tamam yine kötü olmadı ama makyaj yapmazsan suratın uykusuz,yorgun gibi görünüyor.Bence çok açık renklerden kaçınmaya çalış.Gerçekten teninle,ana saç renginle uyumlu doğal duracak renkleri tercih et.Siyah saç eğer ifadeni sertleştirmiyorsa yine boyayabilirsin.Ama değişik bir şey yapmak istersen böyle çikolata kahve tonları var,çok güzel bir renk.Onları deneyebilirsin.Ama evde yapılan boyalarla nasıl oluyor bilmem.Çünkü çikolata kahve diye aldığım boyalar hep koyu yaptı saç rengimi.Hatta sırf bu yüzden gittim market boyası yerine,kuaförlerde kullanılan boya aldım.Şu anda saçlarım siyahın arasında ışıltılı renkler var gibi duruyor Ama olsun açık renkten kurtuldum şükür

Hımmm demek ondan bana kızıl yansımalar iğrenç oluyor... Canım benim tam o anlattığın gibi cildim asyalı gibi siyahtan başka renk yakıştıramıyorum kendime ama çabuk sıkılan biri olduğum için işte hep bu değişiklikler oldu. ÇOk teşekkür ederim bilgin için

ee ama sn kına yakıyordun onca ugrasdan sonra yinemi siyah yapıcan :26: bende siyahdım onceden saclarımın bu kdr yıpranması hep siyah yuzunden sıkılıpda acmaya calıstıkca yıprandı ki kınanın ustune siyah yapsan sonra sıkıldım acıyım desen imkansız olur heralde alta kınada olcak..ben artık kına yakmaya kararlıyım boya cok yıpratıyor kınalı sacrngin guzel bence

İşte kaşınıyorum illaki :) Kınadan çok memnunum aslında canım ya saçlarım hiç olmadığı kadar sağlıklı ama insana bazen bir an gelir kendini çirkin hisseder ya o andayım şuan Saçlarımın rengini herkes çok beğendi ama işte yok mavi siyahlı halin kadar güzel değil mavi siyah senin rengindi gibi tepkiler alıp aynaya ve eski fotolarıma bakınca kafam karıştı:26:

ya banada diyolar siyah daha iyiydi kızıl olgun gosteriyor diye ama banane ceken bilir siyahdan cabuk sıkılıyor insan bide uc bes yıkamada koyu kahve oluyor hadi acıyım diyorum saclar perisan bence hemen karar verme aniden sac rengi degistime istegi banada gelir oyle simdi yaparsan pismanda olursun

Son düzenleme:

Sorma ya o saçları ne zaman siyaha boyasam banyo yapmak istemiyorum 1 hafta içinde koyu kahveye dönüyr maalesef Kızıl yansımalar beni olgun göstermedi aslında ama cildimi biraz sarı gösterdi. Siyahta beyaz duruyorum.. Valla düşünücem biraz daha kınanın yumuşaklığındanda vazgeçmek istemiyorum ama bakalım

Rica ederim canım Sen de koyu renkler arasında geçişler yap o zaman.Yani aradaki yansımalar belli olsun.Şu anda saçım siyah gibi oldu benim de ama arada dediğim gibi yansımalar var.Renk kataloglarına göz gezdir canım iyice.Siyaha dönmeden önce başka renkleri de denemeni tavsiye ederim

Kızlar albümü düzenledim yüzümü karalamadan fotoları ekledim daha kolay yardımcı olursunuz diye fikirlerinizi beklemekteyim

Canım tarçın bakır da senin saçında güzel durmuş.Ben olsam hiç denemediğim bir renk denerdim.Ama tabi çok açık bir renk olmasın

Canım tarçın bakır da senin saçında güzel durmuş.Ben olsam hiç denemediğim bir renk denerdim.Ama tabi çok açık bir renk olmasın

İşte fotolarım olsa daha koyardımda maalesef onlar yok.karamelde yaptım kızılda sarıda ama aklım siyahta kaldı işte canım ya ne renk yapsam tatmin olmuyorum fazla yorum yapanda olmadı o yüzden hala fotolara bakıp düşünmekteyim :))

Aklın siyahtaysa yap canım bir süre daha öyle kullan.Yazın zaten güneşten saçlar yıpranıyor.Eğer o zaman sıkılırsan değiştirirsin yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…