Eki Görüntüle 532519 Eki Görüntüle 532520
canım bunlar var şuan elimde ama ışıktan dolayı iyi gibi görünüyor saçlarım flaşın ışığı:)
ramazandan beri benim saçlarım da çok bakımsızlaştı. önceden hiç bakmadığım halde sağlıklı iken şimdi ne yaparsam yapayım düzelmiyor. sebebi beslenme ile alakalıymış. omega3 içeren besinler yersen faydalı olur. saçlar içten de beslenmeli.
saçların gür ve sağlıklı görünüyor aslında
ama çok kat var
benim saçlarımda katlıyken çok cansız ve bakımsız görünüyordu
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...amp-kataloglar/435787-onerikatsiz-saclar.html
burdada biraz bahsetmişler bak istersen
şimdi birden kestirirsen çok kısalır üzülürsün
kuaföre kırıklarını aldırmaya gittiğin zaman kat vermemesini katlarını azaltmasını söyleyebilirsin [teşekkür ederim ilgilendğin için:)
sampuanin içine zeytin yagi ve baddem yagi koy. ve dustan sonra saclarini buz gibi suyla durula , parlakliga inanamayacaksin.
Tecrübeyle sabit[/
yapıyorum cnm bunları zaten. duştan sonra selülitli ve yağlı bölgelerede soğuk su tutarak şok yapıyorum çok faydalıymış kan dolaşımını arttırıyormuş
dogal yaglardan al en güzeliiii
Doa kozmetik var cnm ben ondan kullanıyorum oradan sipariş verince aktardakilerle karşılaştırdım ortada belirgin bi fark var bende buradan öğrendim doa kozmetiği ama iyikide öğrenmişimmmmmişte bu yağları nerden bulucam yani aktarlar tam bi dolandırıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?