• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımın parlak,sağlıklı ve canlı görünmesi için ne yapmalıyım?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pofudukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
216
8
48
Manisa
merhaba kızlar.. benim derdim saçlarım. yaklaşık bir buçuk yıl önce baya erkek gibi kısa kestirmiştim saçlarımı ve uzadıkça kıymetini bilicem diye söz verdim kendime.. şimdi saçlarım omuzumdan düşecek kadar uzadı ama acayip bakımsız yıkayıp banyodan çıktığımda bile sanki günlerdir yıkanmamış gibi mat sönük ışıltısız ve kuru görünüyor. şampuan her bittiğinde değiştiriyorum çünkü hepsi aynı etki yapıyor iyi gelmiyor saçlarıma ayda bir kez zeytinyağlı bakım yapıyorum kuruyken asla taramıyorum 3 günde bir yıkıyorum kendi yağınında saça faydası var diye ..bunun dışında mavi su ve glissin kolay saç tarama için spreyli suları oluyor ondan kullanıyorum arada. şekillndirici ve briyantin jöle gibi vs ürünleri hiç kullanmıyorum kuruturken bile yıpranmasın diye kısa sürede kurutuyorum hemen.. şimdi size sorum benim saçlarım niye böyle isterseniz resimde ekleyebilirm yeter ki bana kesin bir bakım söyleyin ışıltılı sağlıklı canlı görünen pamuk gibi saçlar istiyorum herşeyi yamaya hazırım

merak ettm ben resim ekleyebilir misiniz
acaba kesimden dolayı mı öyle cansız gözüküyor onu anlamak istiyorum

$SAM_7950.jpg $SAM_7952.jpg
merak ettm ben resim ekleyebilir misiniz
acaba kesimden dolayı mı öyle cansız gözüküyor onu anlamak istiyorum

canım bunlar var şuan elimde ama ışıktan dolayı iyi gibi görünüyor saçlarım flaşın ışığı:)

ramazandan beri benim saçlarım da çok bakımsızlaştı. önceden hiç bakmadığım halde sağlıklı iken şimdi ne yaparsam yapayım düzelmiyor. sebebi beslenme ile alakalıymış. omega3 içeren besinler yersen faydalı olur. saçlar içten de beslenmeli.

ramazandan beri benim saçlarım da çok bakımsızlaştı. önceden hiç bakmadığım halde sağlıklı iken şimdi ne yaparsam yapayım düzelmiyor. sebebi beslenme ile alakalıymış. omega3 içeren besinler yersen faydalı olur. saçlar içten de beslenmeli.

evet bu benim hep aklımda ama işten güçten sağlıklı beslenmeye vakit yok.. eczaneden vitamin falan mı alsak

saçların gür ve sağlıklı görünüyor aslında
ama çok kat var
benim saçlarımda katlıyken çok cansız ve bakımsız görünüyordu

sampuanin içine zeytin yagi ve baddem yagi koy. ve dustan sonra saclarini buz gibi suyla durula , parlakliga inanamayacaksin.
Tecrübeyle sabit:34:

sampuanin içine zeytin yagi ve baddem yagi koy. ve dustan sonra saclarini buz gibi suyla durula , parlakliga inanamayacaksin.
Tecrübeyle sabit:34:[/
yapıyorum cnm bunları zaten. duştan sonra selülitli ve yağlı bölgelerede soğuk su tutarak şok yapıyorum çok faydalıymış kan dolaşımını arttırıyormuş

Back