Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın halii(resimli) :(((

ya bence rengi çok kötü olmuş canım alaca bulaca bişey
çikolta kahveye boyayabilirsin bence çok da hoş olur
yıkanıp aktıkça da altan açık renkler ışıltılı gibi durur
boyadıktan sonra bakım yapmaya başlayabilirsin

canım bencede nısandan once bu ısı hallet en özel gunlerınden bırındebu saclarla olmaz ya koyu bır renge boyayacaksın yada ıyı bır kuafore gıdıp hem cok koyultmadan cıkolata kahve gıbıbır renge boyatıp ardındanda bakım yaptırırsın uclardanda azcık kısalttırırsın baya toparlanır.

cnmm bence nişan söz düğün gibi özel günlerde kendi doal renginde olsun saçların bende öyle yapcam koyu kahveye boyuycam..çünküüü sonradan niye kızılmış saçlarım yada niye sarıymış demek istemiyorum dogal rengine boya düğünden sonra istedigin rengi yap derim ben:)

yaaa o kadar kötümü yaaasenağlama

5inde nişanımm...ya evet boyatıcam sanırım benmde içime sinmiyo çünkü ama boşver gerek yok diyenlerde olduğu için kararsız kalmıştım...

haklısınız ama nişanımda bu saçla olmaz...sağolun kızlarr

.

Canım ben sana donucem hiç üzülme suan iphonedan yazdığım için anlatcaklarim uzun surebilir bugün pcden yazcam sana yardım etc em tecrübem var

Hayatım sana 2 şey onericem öncelikle sacın o kadar berbat durumda deil panik yapma ama Nisan konusu önemli şimdi benim yeğenimin sacları seninkinden daha gür ve siyahti kızıl kullanıyordu dediki abla aralarında daha açık kızıllar olsun ışıltı gelsin dedi onun sacına toplam 12 paket açıcı ile paket attık aynı seninki gibi açıldı sonrada üstüne 6.66

.

Canım ben sana donucem hiç üzülme suan iphonedan yazdığım için anlatcaklarim uzun surebilir bugün pcden yazcam sana yardım etc em tecrübem var

Hayatım sana 2 şey onericem öncelikle sacın o kadar
berbat durumda deil panik yapma ama Nisan konusu önemli şimdi benim yeğenimin sacları seninkinden daha gür ve siyahti kızıl kullanıyordu dediki abla aralarında daha açık kızıllar olsun ışıltı gelsin dedi onun sacına toplam 12 paket açıcı ile paket attık aynı seninki gibi açıldı sonrada üstüne 6.66 boyadık harika oldu kızılların arasında ince açık kızıllar çok hoş durdu sonra bunu çok beğendiği için 3 kisiye daha yaptık tek kusuru 1.5ayda akıyor onunda caresinibulduk sadece paket attığımız yerlere tekrar6.66 yasa beğendiğin başka Bi kızılı surebilirsin ama biz sacın tamamına sürmüyoruz her defasında yıpranmasın die sadece paket yapılan sac tutamlarina kadife kızılıni da öneririm. 2. Seçenek ise sacının tamamını çikolata kahveye boyayabilirsin biz kayın validemin turuncu sacını öle kapattık

canım tavsiyelerin için teşekkür ederim..nişan önemli evet...zaten boyatıcam diye düşünüyodum sadece sözü böyle atlatayım dedim....ama sonradan çok kötü değil,boyatma gerek yok gibi şeyler duyunca acaba kalsınmı diye düşündüm...

karar verdim kahve tonlarında boyatıcam...koyu olmayan bi kahve...

ben tekrar onerecegım koyu kumral ya da kahve boyamanı en guzelı olur canım

salı günü fln boyatmayı düşünüyorum....cumartesi nişanım...adam gibi gidip kuaförde boyatıcam...çünkü kendim kahve diye alıp boyadım kaç kere simsiyah oldu...çikolata kahvesi fln boyatıcam ve yaz boyu hiç boyatmıycam düğüne kadar kalsın öyle....o süre içinde bakım yaparım artık...

önerileriniz için sağolun....

Son düzenleme:
bencede oyle yap canım ama kuafore bastan soyle adam gıbı toparlayıp sıyah yapmadan ve kotu yerlerı duzeltebılecekse boyat yoksa baska yere gıt ıstedıgın gıbı olmazsada 5 kurus vermeden tekrar boyamasını soyle cok sınırlenıyorum boyle kuaforlere umarım bu kez olur,canım ya cok zor bır ıs degıl yapar duzgun bır kuafor

Hayatım çikolata kahve isabetli Bi secim olmuş.ben şimdiden eminim harika olucak.annemin paket atılmış sacına çikolata kahve sürmüştük acıklı koyulu çok hoş Bi kahve olmuştu Bi kaç yıkama sonrası açık kahve olan yerler açıldı isiltili kahve gibi olmuştu biz hala anneme ayni teknikle devam ediyoruz.sende eminim Nisan töreninde göz kamastiracaksin ayrıca şimdiden hayırlısiyla evliliğe ilk adım atmanı iyi bir başlangıç yapmani temenni ederim kardesim

aAYrıca bebekkafa eğer sacını güzel Bi sekilde çikolata kahve yaparlarsa eminim 20 yıkama sonrası sacın avatarindaki kizin sacları gibi olucak.anneminki öle suan seker im nerden biliyosun dersen eğer keske yakın olsaydık ben boyamak isterdim saclarını.hadi by görüşürüz

aynı hatayı yaşadım sizinle birebir...
ve saçlarım 6 ay öncesine kadar oldukça sağlıklı ve boyu belime yakındı ...
yannan saçlarımı kurtarabilmek adına evde almadığım ,denemediğim bakım-kür-maske vs kalmadı..sonuç hiç değişmedi...ne yazık ki artık yanna o saçlar ölü saçtı ve canlanması mucize olabilirdi...
sonunda o kadar direnmem rağmensonuç alamayacağımı anlayınca ve son çarenin de kestirmek olduğunu anlayınca belimdeki saçlarımı kısacık kestirdim..
şuan da saçlarım kısa ama sağlıklı ve artık sağlıklı uzayacaklar ...
tavsiyem çok zor olsa da kestirmeniz...
geçmiş olsun ....

bu kez gideceğim kuaför iyi bi kuaför...zaten yıllardır gittiğim saçımı boyattığım tek yer orası aslında...ama işte bi hata yapıp onun yanında çalışan ve kendi dükkanını açmış kuaföre gittim...şuanki halinden güzel olacağından eminim canım sağol:1hug:

sağol canım inşallah öyle olur...güzel dileğin içinde ayrıca teşekkür ederimopuyorumnanaktan

çok üzüldüm canım yaa :çok üzgünüm: benimde saçlarım belime geliyodu ,yıllardır hep öyledir...zaten biraz kestiricektim uçlarından falan bide böyle olunca kestirdim mecbur biraz ama kısacık kestirmem mümkün değil çünkü benim saçlarım acayip gürr,dalgalı ve kabarık....aslında çokta fazla yanık değil şuan ama çok sertleşti....fön çekince daha iyi oluyo...işte boyatıp şu nişanı atlattıktan sonra sürekli zeytin yağı badem yağı vs bakım yapıcam idare edicem öyle artık yaz boyu....kestiremem çünkü...teşekkür ederim:1hug:

Geçmiş olsun. :çok üzgünüm:

Saçlarınız çok kötü olmuş,bence mutlaka profesyonel bi yerde; öncelikle kesim yaptırmalı,sonra da saçınızı kahve tonlarına boyatmalısınız,bunun yanı sıra zeytin yağı kullanabilirsiniz bakım için.
Moralinizi bozmak istemem ama
Kesim yaptırmak istemezseniz de boya yaptırmanız şart.her renk var saçınızda ,fönlü ya da fönsüz kötü görünüyor
:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…