sağolun kızlar tavsiyelerinize uyucam...inşallah kısa zamanda düzelir...boyatmıyım o zaman ben şimdi...artık nişandada böyle idare edicem...boshayallersmile
.yaaa o kadar kötümü yaaasenağlama
5inde nişanımm...ya evet boyatıcam sanırım benmde içime sinmiyo çünkü ama boşver gerek yok diyenlerde olduğu için kararsız kalmıştım...
haklısınız ama nişanımda bu saçla olmaz...sağolun kızlarr
.yaaa o kadar kötümü yaaasenağlama
5inde nişanımm...ya evet boyatıcam sanırım benmde içime sinmiyo çünkü ama boşver gerek yok diyenlerde olduğu için kararsız kalmıştım...
haklısınız ama nişanımda bu saçla olmaz...sağolun kızlarr
.
Canım ben sana donucem hiç üzülme suan iphonedan yazdığım için anlatcaklarim uzun surebilir bugün pcden yazcam sana yardım etc em tecrübem var
Hayatım sana 2 şey onericem öncelikle sacın o kadar
berbat durumda deil panik yapma ama Nisan konusu önemli şimdi benim yeğenimin sacları seninkinden daha gür ve siyahti kızıl kullanıyordu dediki abla aralarında daha açık kızıllar olsun ışıltı gelsin dedi onun sacına toplam 12 paket açıcı ile paket attık aynı seninki gibi açıldı sonrada üstüne 6.66 boyadık harika oldu kızılların arasında ince açık kızıllar çok hoş durdu sonra bunu çok beğendiği için 3 kisiye daha yaptık tek kusuru 1.5ayda akıyor onunda caresinibulduk sadece paket attığımız yerlere tekrar6.66 yasa beğendiğin başka Bi kızılı surebilirsin ama biz sacın tamamına sürmüyoruz her defasında yıpranmasın die sadece paket yapılan sac tutamlarina kadife kızılıni da öneririm. 2. Seçenek ise sacının tamamını çikolata kahveye boyayabilirsin biz kayın validemin turuncu sacını öle kapattık
ben tekrar onerecegım koyu kumral ya da kahve boyamanı en guzelı olur canım
bencede oyle yap canım ama kuafore bastan soyle adam gıbı toparlayıp sıyah yapmadan ve kotu yerlerı duzeltebılecekse boyat yoksa baska yere gıt ıstedıgın gıbı olmazsada 5 kurus vermeden tekrar boyamasını soyle cok sınırlenıyorum boyle kuaforlere umarım bu kez olur,canım ya cok zor bır ıs degıl yapar duzgun bır kuafor
Hayatım çikolata kahve isabetli Bi secim olmuş.ben şimdiden eminim harika olucak.annemin paket atılmış sacına çikolata kahve sürmüştük acıklı koyulu çok hoş Bi kahve olmuştu Bi kaç yıkama sonrası açık kahve olan yerler açıldı isiltili kahve gibi olmuştu biz hala anneme ayni teknikle devam ediyoruz.sende eminim Nisan töreninde göz kamastiracaksin ayrıca şimdiden hayırlısiyla evliliğe ilk adım atmanı iyi bir başlangıç yapmani temenni ederim kardesim
aynı hatayı yaşadım sizinle birebir...
ve saçlarım 6 ay öncesine kadar oldukça sağlıklı ve boyu belime yakındı ...
yannan saçlarımı kurtarabilmek adına evde almadığım ,denemediğim bakım-kür-maske vs kalmadı..sonuç hiç değişmedi...ne yazık ki artık yanna o saçlar ölü saçtı ve canlanması mucize olabilirdi...
sonunda o kadar direnmem rağmensonuç alamayacağımı anlayınca ve son çarenin de kestirmek olduğunu anlayınca belimdeki saçlarımı kısacık kestirdim..
şuan da saçlarım kısa ama sağlıklı ve artık sağlıklı uzayacaklar ...
tavsiyem çok zor olsa da kestirmeniz...
geçmiş olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?