Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın halii(resimli) :(((

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
43
Ankara
merhaba kızlar

ben geçen haftalarda çok büyük bir hata yapıp daha önce defalarca kestane,kızıl,koyu kızıl boyanmış saçlarımı açtırmak için bilinçsiz bir kuaföre gittim...çünkü bütün kuaförler saçımı oryalle açacaklarını söylediler ve 200 lira istediler...hatta beni yıllardır tanıyan kuaförüm kesinlikle açmıycanı söyledi...senin saçın gür uzun oryalle yanar açmam dedi...ama ben o kadar kafama koymuştumki çok değil sadece biraz açılsın istiyordum çünkü siyah gibi duruyordu,ben kahverengi tonlarda olmasını istiyordum

neyse dediğim gibi bilinçsiz bir kuaföre gittim bana saçıma sık röfle atarak açacağını sonrada üzerine cila atarak açılmış renklerin rengini kıracağını söyledi..80 lira istedi...bende tamam dedim..ama çok iddialı konuştu çok güzel olucak falan....ki buda tanıyodu beni yıllardır ama ona hiç saç boyatmamıştım....

sonuçta röfleyi yaptı aman allahım kabus gibiydi...röfle attığı yerler sapsarııı oldu dipten kendi saçım gelmişti oralar beyaz sarı oldu, bazı yerler bakır turuncu gibi oldu,röfle atmadığı yerler yine siyah gibi kaldı...resmen çingene gibi oldumakannehir

ayrıcada saçım naylon iplik gibi yandıı koptuu..nasıl ağladım anlatamam:çok üzgünüm:

kavga ettim adamla sonra tabi üstüne koyu bi renk boyatmak zorunda kaldım...ama yine tuhaf oldu tam kapanmadı o yerler....ve saçlarım kupkuru serttt....zaten kalın telli ve kuruydu,hepten mahvoldu...

eczaneden evigen,bepanten falan aldım zeytin yağı badem yağı karıştırıp sürdüm ama hala sert...

cumartesi sözüm vardı,allahtan maşa fln yaptırınca çok kötü durmadı ama yinede memnun değilim renginden...5 haziranda nişanım var boyatmak istiyorum ama ne renk?? kızıl yakışıyodu bana daha önce yapmıştım yine kızılmı yapsam acaba...

açtırmak gibi bi derdim kalmadı artık,kendi saçımada dönemiycem anlaşıldı...(kendi saçım orta kumral gibi,dışarda fln sarıya dönük)

uzun yazdım kusura bakmayın ama bilmiyorumkismile

işte saçımın röfleyle açıldıktan sonraki haliii

buda üzerine boyattıktan sonraki halii:sinifsinif:

fönsüz

fönlü

çok kötü yaa:gitme:

napıyım kızlar sizce...böyle kalsınmı yoksa boyatıyımmı ? yada kendimmi boyayım?ne renk yapayım...evde boyayınca siyah çıkıyo deli oluyorumm...koyu olmıycak bi renk varmı önerebileceğiniz?

Saçlarınıza derhal yoğun bi bakıma alın
Zeytinyağlar, elma sirkeleri, yumurta sarıları, sarımsaklar, kremler vs. saçlarınızı bunlarla kendine gelmesini sağlayın
Ardından saçlarınızı boyatıp şımartın
Eğer açık bi renk istiyorsanız,
Palette yoğun açıcıyla açın saçınızın rengini, Açıcıya badem yağı gibi saça iyi gelecek şeyler eklerseniz saçınız çok fazla yıpranmaz hem.
Bununla ilgili forumda birçok şey yazıyor araştırın biraz yerimseniben
Bakımı hiç eksik etmeyin
Azıcık ta uçlarından kestirin saç kendine gelsin biraz
Hadi geçmiş olsunn a.s.

Son düzenleme:
sağolun kızlar:gitme:

canım evet bakım olayını yapıcamda,işte eczaneden bişilerde aldım hatta ama 1 kere yapabildim henüz,isteme,söz olayları derken vakit bulamadım bi daha yapmaya...ama evet yapıcam şu nişan olayından sonra falan...

şu anki rengi nasıl sizce çokmu kötü??

hayyal boyatma demişsin gerçi ama ne biliyim bana tuhaf geliyoobilmiyorumkismile

bu arada o gün kestirdim canım kat kestirdim hafif...ama yinede düzelmedi tabii:çok üzgünüm:

Canım hemen düzelmez zaten
Size tavsiyem sabırlı olun moralinizi yüksek tutun
Kremlere değilde yağlara falan güvenin
Mesela duştan çıktıktan sonra durulama suyuna 1-2 damla elma sirkesi katın haftada 2 kere bunu yapın
Ayrıyetten saçlarına zeytinyağ, bademyağ, sarımsak ve yumurta sarısını karıştırın
Saçlarınızda 1 saat bekleyip yıkayın.
Elbette saçlarınız eski haline gelecektir 3-4 aya
Ama şuan boya yapmazsanız daha iyi olur
Saç kendine gelince ister rengini açın ister boyayın
Şimdilik renk böyle kalsın, bakım başlasın

bence bir müddet saçınızı boyatmayın bakım yağları sürün tekrar boyamanız saçlarınızı iyice mahvedecektir.fena olmamış saç renginiz

aaah ahh..
benim de 2008 yılında söz merasimimde saçlarım erkek gibi kısacıktı..
2 ay öncesinde üst üste röfleden saçlarım nerdeyse yarı yarıya yandı ( kuaförüm sağolsunlmaz: ben de cahildim tabi o zamanlar boya konusunda mahvetti beni ) ıslakken tarayamıyodum, ağlıyodum canımın acısından...üzerine çikolata kahve boyadık, yeşil yeşil yansıdı...bi türlü şekil de almıyodu haliyle, ben de başka bi kuaförde kestirdim kısacık..kesilen saçlarım ıslak yünden farksızdı çok beterdi...akannehir
o günden sonra saçlarımı 3 ayda bir boyadım, bol bol bakım uyguladım şimdi çok şükür omuzlarımı geçiyolar ve baya da çoğaldılar maşallah..
ben de kendi tecrübemden yola çıkarak kestirmek ve bakım yapmayı önerebilirim sana canım

canim gecmis olsun cok uzuldum durumuna..
neyse ki bakimlarla falan duzelebilecek gibi duruyor, sen burada yazılan tavsiyelere uy ve saclarini yogun bakima al.

aynısı benim başıma geldi canım şuanki saç rengindeydim bende :gitme:saçlar yandı koptu ...ben üstüne koleston 5.0 boyadım anca kapattı sonra her ay kestirdim azar azar.sempatiksalakcinnidepresyona girdim resmen ohaoldumsmilesürekli zeytin yağlı bakım yaptım....şimdi de gliserin yağıyla çözüm buldum ...duştan sonra nemli saçıma sürüyorum kendi kendine kurumasını bekliyorum süper oluyo mutlaka dene ...bende burda öğrendim bi arkadaştan gliserin olayını hihoyyytbakım yap fazla oynama yoksa dahada yıpratmaya devam edersin........düzelicek merak etmea.s.

cnm nasıl yapıyosun bu gliserinli bakımı yağlanmıyomu saçın

hayatım hemen acilen kuru saçlarına sirke kürü yap. haftada 2-3 kere mutlaka yap kuru saçına sirke sür bayaa ıslansın. bekletebildiğin kadar beklet ve sonra yıka. bununla saçlarını toparlarsın kısa zamanda. hatta bununla ilgili link açmıştım ona bakabilirsin. tekrar boyatman saçlarını daha da yıpratabilir ama illaki boyayacağım diyorsan boyanın içine 1 tatlı kaşığı kadar çam terebentin kat ve boyayı normal süreden 5-10 dk. daha uzun süre beklet. bunlar çözüm olabilir... çok geçmiş olsun canım. o kuaföre de yazıklar olsun. saçlarını kendin açsaydın daha profesyonel dururdu herhalde... çok geçmiş olsun tekrar canım.... sirkeyi mutlaka uygula. orealle açılıp yıpranmış ve çekince uzayan, sonra da kopan saçlara bire bir...

sağolun kızlar tavsiyelerinize uyucam...inşallah kısa zamanda düzelir...boyatmıyım o zaman ben şimdi...artık nişandada böyle idare edicem...boshayallersmile

o oryalı alıp kuaförün başına dökseydin
sinir oldum klava:
bide bi dünya ağız yağarlar böyle yapıcak şöyle güzel olucak diye
ama bi süre böyle idare etmelisin yoksa saçların hepten mafolur
geçmiş olsun

Ben de siyah rengi açmaya çalışırken böyle bir durum yaşamıştım. Sonra bir süre üstler açık alt kısımlar koyu renk olarak dolaşmıştım malesef. Birkaç ay sonra kuaföre gidip açtırdım tekrar ve kahve yaptım. Çok şükür şimdi iyi. Bence de bekleyip bakım yapın önce sonra icabına bakarsınız iyi bir kuaföre danışarak.
Özel gün öncesi böyle bir durumun yaşanması büyük talihsizlik olmuş.

canım ya saclarım mahvolmus,o nasıl bır kuaformus oyle ya bunu nasıl yapabılmıs bencede bakım yap ama bır onu bır bunu yapma bır yontem sec onu uygula ve bence saclarını boya,cok kotu olmus ya hem yıpranmıs hemderengı cok kotu,bu ısten anlayan bır arkadasın varsa ona boyat saclarını yada kendın boya ama bakım yapmayı ıhmal etme bence koyu kahveye boyasan bu kadar yıpranık durmaz

cnm nasıl yapıyosun bu gliserinli bakımı yağlanmıyomu saçın

her banyodan sonra ...saçımdaki fazla suyu havluyla aldırıyorum nemli saçıma gliserin yağını sürüp tarıyorum kendi kendine kurumasını bekliyorum ........fön makinası falan tutmadan kuruyo kendi halinde yani......saçın kuruyken sürme sakın ....yağlanma kesinlikle olmuyo ben memnunum tavsiye ederim kesinliklebayanssulusmile

o kuaförüüüü klava:
ay çok sinir oldum cnm geçmiş olsun. ilk hali berbat ama boyadan sonra fena değil. sabret biraz bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…