Kızlar benimde dipleri yağlı uçları kuru,kırık. kırıklarımı aldırmama ragmen hala bir sürü kırık var. ben kullanmadım ama almayı düşündüğüm ürünler;şampuan clear yaglı saçlar için olanı,saç kremi avon argan yağı içeren krem (bunu kullanıyorum ve memnunum), serum olarak yine avon kuru saç ucu onarıcı şu yeşil kapak olan ve yine avondan badem yagı içeren bakım balsamı. bunları kullananlar memnun inşallah bende memnun kalırım:):) sizde deneyebilirsiniz fiyatlarıda uygun :)
ya valla yağlı saç için şampuanlar kullana kullna saç uçlarıda kuruyor.ben artık normal saç şampuanı alıyorum.küçük gliss gördüm seyahat boyu.kuru ve yıpranmış saçlar içindi,denemek için aldım.yağlanmayı artırmazsa söylerim sizede.çünkü diğerleri saç uçlarını aşındırıyor
ya valla yağlı saç için şampuanlar kullana kullna saç uçlarıda kuruyor.ben artık normal saç şampuanı alıyorum.küçük gliss gördüm seyahat boyu.kuru ve yıpranmış saçlar içindi,denemek için aldım.yağlanmayı artırmazsa söylerim sizede.çünkü diğerleri saç uçlarını aşındırıyor
canımm gratisler de seyahat boyu satılıyor,al bir dene istersen.ben bioblastan çok memnundum aslında 6 ay falan kullandım ama sonra kepek oldu çok kötü bıraktım
glissin siyah serisini önerebilirim kızlar sprey şampuan ve maskesini
hem saçınızı onarır hemde sprey yıkama sonrası filanda kullanıldığı için yumuşak yapıyo
benimde aynı sorun başımda ama az biraz hafiflettim
bu arada şampuanınıza bademyağı ve bal da ekleyebilirsiniz işe yarar
canımm gratisler de seyahat boyu satılıyor,al bir dene istersen.ben bioblastan çok memnundum aslında 6 ay falan kullandım ama sonra kepek oldu çok kötü bıraktım
hem saçınızı onarır hemde sprey yıkama sonrası filanda kullanıldığı için yumuşak yapıyo
kızlar ben bal ve sütü karıştırıp saçıma sürüyodum gerçekten faydasını gördüm hem yumuşak yapıyodu hemde parlak kullanmayı bırakınca hemen eksikliğini fark ettim deneyebilirsiniz:)
benim saçım aslında orta şekerlidir canım
sadece uçlar çok kuru onada şu gliss geldi ama bakalım
daha iyisi bulunana kadar en iyisi bu
dene inş memnun kalırsın