Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğim gibi saçlarımın dipleri yağlı uçları ise kuru niye böyleyse ya kuru ol yada yağlı dimi : ))
ya valla yağlı saç için şampuanlar kullana kullna saç uçlarıda kuruyor.ben artık normal saç şampuanı alıyorum.küçük gliss gördüm seyahat boyu.kuru ve yıpranmış saçlar içindi,denemek için aldım.yağlanmayı artırmazsa söylerim sizede.çünkü diğerleri saç uçlarını aşındırıyor
bende gliss kullanmak istiyorum aslında şuan rossman kendi ürünlerini kullanıyorum pekte memnun değilim açıkçası
canımm gratisler de seyahat boyu satılıyor,al bir dene istersen.ben bioblastan çok memnundum aslında 6 ay falan kullandım ama sonra kepek oldu çok kötü bıraktım
glissin siyah serisini önerebilirim kızlar sprey şampuan ve maskesini
hem saçınızı onarır hemde sprey yıkama sonrası filanda kullanıldığı için yumuşak yapıyo
benimde aynı sorun başımda ama az biraz hafiflettim
bu arada şampuanınıza bademyağı ve bal da ekleyebilirsiniz işe yarar
glissin siyah serisini önerebilirim kızlar sprey şampuan ve maskesini
hem saçınızı onarır hemde sprey yıkama sonrası filanda kullanıldığı için yumuşak yapıyo
benimde aynı sorun başımda ama az biraz hafiflettim
bu arada şampuanınıza bademyağı ve bal da ekleyebilirsiniz işe yarar
senin saç tipin kuru sanırım,bizimki yağlı oyüzden hep kurutucu ürünler kullanıyoruz ve uçlarda kuruluk oluyor busefer gliss i deniycem yinede.