• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımın dermanı var mıdır?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Freyja94

Ubi dubium ibi libertas
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
326
360
23
Herkese iyi geceler. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bu konuda çok dertliyim. Benim kuru, kabarık ve çok az saçım var, ayrıca boyu omzuma geldikten sonra uzamıyor, neredeyse bir senedir aynı boyda. Toplayınca püskül gibi oluyor. Hatta birisinin bu şekilde dalga geçtiğini duydum. Almadığım yağ, yapmadığım bakım, en ucuzundan en kalitelisine kullanmadığım şampuan kalmadı. Fön çektirsem avuç avuç dökülüyor. Zaten az saçım olduğu için yakışmıyor da. Test yaptırdım herhangi bir eksiklik yok. Annemin de böyle genetik senelerdir kısacık saç kullanır ama ben kısaltmak istemiyorum. Saçı benimkine çok benzeyen ama baya gür olan bir arkadaşım var keratin bakımı denedi hiçbir işe yaramadı. Sizin bir öneriniz var mı? Saçlarım yüzünden çok bakımsız duruyorum ama neredeyse kimsenin yapmadığı kadar bakım yapıyorum. Kendi halinde kurusun diye yıllardır kurutma makinesi bile kullanamıyorum korkudan. Depresyona girdim bu saçlar yüzünden:mad:

evigen ve bepanten ampul al her ikisindende 2 3 ampul kirip sampuanina katip saclarini bu sampuanla yika
birde dogum kontrol hapini sampuana atip yikayabilirsin saclari resmen costuruyor yalniz bunu kullanirken kafani one egerek durulaki sampuan vucudundan akip vucudunuda tuylendirmeye sebep olmasin birde bunlari dene derim benimde yillardir dokulur cok uzamazdi ampuller dokulmesini engelledi dogum kontrol hapida cogalip uzamasini sagladi

evigen ve bepanten ampul al her ikisindende 2 3 ampul kirip sampuanina katip saclarini bu sampuanla yika
birde dogum kontrol hapini sampuana atip yikayabilirsin saclari resmen costuruyor yalniz bunu kullanirken kafani one egerek durulaki sampuan vucudundan akip vucudunuda tuylendirmeye sebep olmasin birde bunlari dene derim benimde yillardir dokulur cok uzamazdi ampuller dokulmesini engelledi dogum kontrol hapida cogalip uzamasini sagladi
Kullandım dediklerinizin hepsini :KK70: ama yine de teşekkürler:dua:

Doğum kontrol hapı gerçekten çoğaltıyormu?hangisini aldınız ve kaç tane kattınız?

biotin hapı al.ben solgar biotin 5000 kullanıyorum saçlarım gürleşti yeni saçlarım çıkıyor.katı hindistancevizi yağını saçın nemliyken sür bekletebildiğin kadar beklet minimim 2 saat beklemeli ama.organix hındıstancevizi nem veren suyu var her banyodan sonra fısfısla saçına.nemliyken saçın gliserin de kullanabilirsin ucuzda hem.ama sakın kuruyken sürme.saçını sadece yıkadıktan sonra tara.bir dahaki banyoya dek tarama.sadece saç kremi yetmez kuru saça.nemini aldıktan sonra durulanmayan nem veren bakım kremlerinden kullan

biliyorum pis kokacak ama sarimsak ezip zeytin yagiyla maske gibi kullan yapmadiysan

çamterebentin şampuani ?
Çam terebentinin yağını kullandım

biotin hapı al.ben solgar biotin 5000 kullanıyorum saçlarım gürleşti yeni saçlarım çıkıyor.katı hindistancevizi yağını saçın nemliyken sür bekletebildiğin kadar beklet minimim 2 saat beklemeli ama.organix hındıstancevizi nem veren suyu var her banyodan sonra fısfısla saçına.nemliyken saçın gliserin de kullanabilirsin ucuzda hem.ama sakın kuruyken sürme.saçını sadece yıkadıktan sonra tara.bir dahaki banyoya dek tarama.sadece saç kremi yetmez kuru saça.nemini aldıktan sonra durulanmayan nem veren bakım kremlerinden kullan
Hindistan cevizi yağıyla bütünleştim artık o kadar çok kullandım ki hem de organik sertifikalı olanlardan aldım. Organix'in kullanmadığım ürünü kalmadı. Gliserin daha beter etti. Saçımı taramıyorum koyun yünü gibi oluyor sonra :( durulanmayan krem de aynı şekilde çoğu markayı denedim. Yine de teşekkürler :dua:

canim ben yasmin attim kuzenimden almistim 3 tane kendim kullanamiyordum tedavi gordugum icin olsa 2. siseye bi 3 tane daha atabilirdim ben cok faydasini gordum
Teşekkür ederim cevabınız için,son olarak yeni saç çıkardı mı peki?

Iyi bir kuafore gidin, saclarinizi en uykun kisalikta kestirip gorunmez kaynak yaptirin.
Instagtamdan volkan kartal in hesabini takip ederseniz cok basarili ornekler var.
Ben hic yaptirmadim ama dusunuyorum.

davines keratin bakım ozaman.ben de almak istiyorum ama fiyatı çok turlu 600 tl seti.BİR YILDAN FAZLA KULLANILIYOR.1000 er ml her şişe .araştıristersen netten .kullanan arkadaşım var saçı hem nemli hem parlak hem de devamlı boyatmasına rağmen çok sağlıklı duruyor.Paraya kıyarsam ben de alacağım.kuaforde keratın bakım brezılya fonu falan filana para verme hepsini demedim .brazılya fonu 1 ay sonra eskı haline donuyor

Yumurta , zeytinyağı, sirke , bal karışımı biraz kötü kokuyor ama denemeye değer .

Sabun kullanın bide.

Yumurta mutlaka yiyin,Vitamin olarakta biotin.

Aklıma bunlar geldi.

hayret ya cok enteresan bi cildiyeciye falan gorunseniz ? onuda yapmissinizdir
E yani :D
Yumurta , zeytinyağı, sirke , bal karışımı biraz kötü kokuyor ama denemeye değer .

Sabun kullanın bide.

Yumurta mutlaka yiyin,Vitamin olarakta biotin.

Aklıma bunlar geldi.
sirkeyi denemedim hiç duştan sonra ıslak saça sürdüm ama ek olarak sürüp belletmedim bekletiliyor mu? Asitli ya yakmasın iyice?
Her gün 2 yumurta yerim zaten. Sabun daha da kurutmaz mı?

Herkese iyi geceler. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bu konuda çok dertliyim. Benim kuru, kabarık ve çok az saçım var, ayrıca boyu omzuma geldikten sonra uzamıyor, neredeyse bir senedir aynı boyda. Toplayınca püskül gibi oluyor. Hatta birisinin bu şekilde dalga geçtiğini duydum. Almadığım yağ, yapmadığım bakım, en ucuzundan en kalitelisine kullanmadığım şampuan kalmadı. Fön çektirsem avuç avuç dökülüyor. Zaten az saçım olduğu için yakışmıyor da. Test yaptırdım herhangi bir eksiklik yok. Annemin de böyle genetik senelerdir kısacık saç kullanır ama ben kısaltmak istemiyorum. Saçı benimkine çok benzeyen ama baya gür olan bir arkadaşım var keratin bakımı denedi hiçbir işe yaramadı. Sizin bir öneriniz var mı? Saçlarım yüzünden çok bakımsız duruyorum ama neredeyse kimsenin yapmadığı kadar bakım yapıyorum. Kendi halinde kurusun diye yıllardır kurutma makinesi bile kullanamıyorum korkudan. Depresyona girdim bu saçlar yüzünden:mad:
Slm
Saçlar için çözğm buldunuz mu ?

Back
X