Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımın çabuk uzaması için ne yapmalıyım?

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
163
Yakında mezuniyetim var ve saçım omuzlarımda sizce çabuk uzaması için ne yapabilirim? :18:

Tatlım sinemaki var saçları uzatan, bende dökülme yaptı. Ama içenlerde faydası varmış :44: İlgilenirsen anlatayım?

vazelin formatında bişey.içinde bitkisel yağlar var. sürerken elinin sıcaklığıyla eriyor. mutlaka denemelisin.ufak boyunu al yeter. dikkat etmen gereken nokta azar azar kullanmak. yoksa saçtan arınması zor oluyor.

Siz daha önce kullandınız mı? saçımı dahada berbat etmez değil mi? :2:

birçok yerde var canım.ben kozmetik ürünleri satan bi mağazadan almıştım. fiyatı da gayet uygun, bence mucizevi bir ürün bu

birçok yerde var canım.ben kozmetik ürünleri satan bi mağazadan almıştım. fiyatı da gayet uygun, bence mucizevi bir ürün bu

O zaman bende haftaya alışverişe çıkayım malüm bu hafta sınav haftası, umarım işe yarar

geçen bahardan beri kullanıyorum canım, dönem dönem bıraktım gerçi. hatta şu an kafamda da var cidden çok hızlı uzatıyor. kullanmalısın mutlaka

bende denemeye başladım.az sürün kolay arınmıyor ben bayağı bir boca etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…