Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımın bir tarafı düz bir tarafı kıvırcık...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Sirma44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2015
9
0
27
Merhaba kizlar. Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama yardiminiza ihtiyacim var... Yaklaşık 2 hafta önce saçlarımın kırıklarını aldırmak icin kuaföre gittim. Kırıklarımı aldı, perçemlerim vardı onlara da biraz model verdi falan ben cok begendim. Ama sonradan farkettim ki saçlarımın kivirciklari gitmiş...
Kullandigim bütün saç bakım ürünlerini biraktim belki onlardandir diye ve baska bir kuaföre sordum o bilemedi Sebebini. Dün saclarımı yine yikadim bugun kalktım bir tarafi kivir kivir bir tarafi dümdüz. Kızlar saclarıma noldu yardim edin lütfenn

ilginçç fotoğraf yükle bakalım

Şaka gibi( bir tarafi düzlestirici görmüs sanki

canım benim bu mu derdin bişe olmaz geçer. belki diğer tarafa daha çok kat vermiştir ondan dalgalı görünyodur. sıkma canınııı

canım benim bu mu derdin bişe olmaz geçer. belki diğer tarafa daha çok kat vermiştir ondan dalgalı görünyodur. sıkma canınııı

Ay eskiden ikisi de kivircikti simdi bi taraf gercekten düz, cok moralimi bozdu ama sıkmamaya calisirim canimi. Kuaforume de dedigin şu kat olayını bir sorarim. Cok sagol canım :)

Bencede kıvırcığa çok kat vermiş olabilir. Bide saçını kıvırcık olan tarafa doğru mu ayırıyorsun, düz ortadan ayırınca da mı böyle

Bencede kıvırcığa çok kat vermiş olabilir. Bide saçını kıvırcık olan tarafa doğru mu ayırıyorsun, düz ortadan ayırınca da mı böyle
Yok ya ortadan ayirdigimda böyle oluyor. herkes ya yanlis kesim diyor ya da kat vermistir diyor... Kuaför hatasi iste

Benim kendimi bildim bilesi böyle yani bu kadar belli değil ama bi tarafı düz dalga böyle ucuna doğru dalgalı öbür tarafın dipden başlıyo dalgası tuhaf valla ben de açıklama getiremiyorum çok belli değil ama ben farkediyorum farkeden arkadaşlarım da var

Benim arkadaslarım sen abartıyorsun falan diyor da eskiden kivircik olan saçlarım kesimden sonra böyle olunca, ben sürekli farkediyorum ve kesimden sonra kivirciklari da gitti saclarimin sadece dalgaları kaldı napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…