Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı Uzatmak İstiyorum !!!!! resimle

CeydaCat

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
27
1
6
İstanbul
arkadaşlar saçlarım çok yandı çok yıprandı derken sürekli kestirdim bi türlü uzatamadım.. artık saç uzatmak için bir küre başlamak istiyorum ve resimli olarak uzatacagım.. ama hangi kürleri kullanırsam en ıyı sonucu alırum bılmıyorum.. sinemaki kürünü kullanacagım sanırım, ama onunla beraber başka bişeyde kullanmak istiyorum. saçlarımı somestra kadar nasıl uzatabılırım ? hani bi 10 cm falan uzasa fena olmaz yani.. suan saclarım omzumun bıraz altında.

sarımsaklı sampuan,barcelıno yagı,dax bunlardan bırını kullanabılırsın

bende uzatmaya başladım. bakımıımın 3.haftasındayım.. aynı şekilde omzumdan biraz aşağıda benimde.. göğüs hizamda bile değil daha... sinemaki formülü +sarımsaklı çam esanslı şampuan kullanıyorum.. şimdilik iyi bir uzama elde ettim..

8 haftalıgı 2 tur yapacagım.. sonra uzun süre verip başka bakım yapmayı düşünüyorum.. hazirana kadar yolu var yani..

Daha pratik bir yoldan sadece hint yağı ve badem yağı da çok iyi geliyor. Birçok yağı karıştırıp kullanmak da saçları kurutuyor ve çok dolaştırıyor ben de bu tür tarifleri denemiştim saçlarım keçe gibi olmuştu. Hint ve badem yağını 2 aydır düzenli kullanıyorum . saçlarım 2 ay önce göğüs hizasında bile değildi şimdi nerdeyse belime kadar ve güçlendi . Düzleştirici yüzünden saçlarım hacmini kaybetmişti bu karışım sayesinde saçlarım hacmini geri kazandı ve parlaklaştı. Bu karışım kirpiklere de çok iyi geliyor uzatıyor ve yoğunlaştırıyor . 2 ayda çok rahat gözle görülür biçimde farkediliyor. Ben yağları eczaneden almanızı tavsiye ediyorum. Çoğu aktarcıya pek de güven olmuyor.

canım bende sarimsakli sampuan sinemaki kürü ve barcelino yağ yapayım diye dusunuyorum

sarimsakli şampuanı bende kullanıyorum bakıma başadııgmdan beri. çamda var içinde. ama yok yani yok uzamıyo saç. ayda 2 santim uzasın hiç yoktan ona sevincem ama uzamıyo.

ölçümü yanlış yapmıişm uzadı sanıp sevinmiştimm :26::26::26::26::26:

Ben bugün forma katıldım herşeye bir yorumlar yapıyorum şimdi öncelikle kaç yaşındasın çünkü 25 yaşından sonra saç çok zor uzar,benim saçlarım kalçamın ortasındaydı yani 100 cmden daha fazlaydı saçları hep ölçerim kesinlikşle sende ölç ve nekadar uzuyor takip et,ben 100cm saçlarımı yazın bel boşluğuma kadar ketirdim tabi ozaman ölçmedim hiç şimdi artık yağlanmasına izin ver saçlarının,sonra kırıklarına badem yağı sür ve 10 dakka falan beklet,ayrıca avonun yeşil kapaklı saç serumu da çok işe yarıyor kırıklara,ardıkdan herhangi bir yeni şampuan al şimdi şampuanını kullanma marka sorun değil al bitane orta boy ise 3-4 tane iri sarımsak ez veya rendele şampuanına ardından bir kapak badem sağı veya 1,5 1 kapakta çam terebentin ve çam terebentin çok uzatıyor,neyse bunları ekle şampuanına,büyük boy ise 2 katı kadar malzeme,ben düşleştiriyorum arada ve yıpransana saçlarımı yıkadıktan sonra onarılıyo hemen şimdi saçalrım 92 cm boyumda uzun çok hoş ve sçalıklı bide kullandığımdan bu yana kıvırcık saçlarımın diplerinde dü saç çıkıyor zaten ben düs seviyorum neyse umarım yardımcı olmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…