Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum..

minikbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
50
31
Merhabalar..
İlk olarak saçlarımın hikayesinden bahsetmek istiyorum.
2014 Ağustos ayında sinameki kürüne başlamıştım 2015 ocak ayında kadar saçlarım omuzlarımdan belime kadar uzamıştı.. (5 hafta düzenli olarak uyguladım daha sonra aklıma geldikçe arada )
Hayatımın hatasını yaptım :) Nisan ayında saçlarımı sarıya boyattım kuaför öyle bir renk yaptı ki berbat 5 gün dayanamadım hemen gidip ikinci boya attı ikinci ombre.. Kuaförlerim iyi olduğundan saçımda yanma falan olmadı ama tabi ki yıprandı kendi saçlarımın yerini tutmadı..
Mayıs ayında hemen saçlarımı koyu renge boyattım kendi rengine yani tabi yine omuzlarıma kadar kestirdim yani bütün bir yılım boşa gitmiş oldu...
Şuan saçlarım omuzlarımdan dört parmak daha uzun rengi de baya açıldı..
Üç aydır hiç bir uygulama yapmadım bu aya kadar..
Saç konularını takip ediyorum bende bir tane açayım dedim 6 ayda 15 santim daha uzasın eski halini alsın istiyorum..
Bu günden itibaren program yaptım..
3 günde bir dax uygulayacağım..
Hafta sonu her pazar Sinameki kürü..
(Sinameki otu, tatlı badem yağı, çam terabentin esansı, bemix ampul, bepanten ampul, Evit ampul)
Buna ek olarak günde 1 tablet biotin.. (1 mg biotin alıyorum bu arada)

Merhabalar..
İlk olarak saçlarımın hikayesinden bahsetmek istiyorum.
2014 Ağustos ayında sinameki kürüne başlamıştım 2015 ocak ayında kadar saçlarım omuzlarımdan belime kadar uzamıştı.. (5 hafta düzenli olarak uyguladım daha sonra aklıma geldikçe arada )
Hayatımın hatasını yaptım :) Nisan ayında saçlarımı sarıya boyattım kuaför öyle bir renk yaptı ki berbat 5 gün dayanamadım hemen gidip ikinci boya attı ikinci ombre.. Kuaförlerim iyi olduğundan saçımda yanma falan olmadı ama tabi ki yıprandı kendi saçlarımın yerini tutmadı..
Mayıs ayında hemen saçlarımı koyu renge boyattım kendi rengine yani tabi yine omuzlarıma kadar kestirdim yani bütün bir yılım boşa gitmiş oldu...
Şuan saçlarım omuzlarımdan dört parmak daha uzun rengi de baya açıldı..
Üç aydır hiç bir uygulama yapmadım bu aya kadar..
Saç konularını takip ediyorum bende bir tane açayım dedim 6 ayda 15 santim daha uzasın eski halini alsın istiyorum..
Bu günden itibaren program yaptım..
3 günde bir dax uygulayacağım..
Hafta sonu her pazar Sinameki kürü..
(Sinameki otu, tatlı badem yağı, çam terabentin esansı, bemix ampul, bepanten ampul, Evit ampul)
Buna ek olarak günde 1 tablet biotin.. (1 mg biotin alıyorum bu arada)

Saçlarından önceden çok iyi sonuç almıssin.
Benimde 2014 ağustosunda beri konum var.
Ama çok kırık aldigimdan beline ulaşmadı henüz :KK43:
Birde tiroitler düzensiz.
Ama sen istikrarlı ilerlerken uzar saclarin ama çok takma o zaman uzamiyorlar :KK70:

Saçlarından önceden çok iyi sonuç almıssin.
Benimde 2014 ağustosunda beri konum var.
Ama çok kırık aldigimdan beline ulaşmadı henüz :KK43:
Birde tiroitler düzensiz.
Ama sen istikrarlı ilerlerken uzar saclarin ama çok takma o zaman uzamiyorlar :KK70:

Çok özeniyorum upuzun saçlı kızları gördükçe sinirim bozuluyor :KK70:
Senin konunu takipteyim canım senin saçlarında baya uzun :)
İnşallah 15 santim hedefliyorum olacak :)
Birde biotin kattım şimdi bakalım :)
8 hafta sinameki yapacağım İnşallah istikrarlı olabilirim çok kötü kokuyor çünkü...
Lavanta kürü de var ibrahim saraç oğlunun onda şans verebilirim sanırım hiç denedin mi ?

Çok özeniyorum upuzun saçlı kızları gördükçe sinirim bozuluyor :KK70:
Senin konunu takipteyim canım senin saçlarında baya uzun :)
İnşallah 15 santim hedefliyorum olacak :)
Birde biotin kattım şimdi bakalım :)
8 hafta sinameki yapacağım İnşallah istikrarlı olabilirim çok kötü kokuyor çünkü...
Lavanta kürü de var ibrahim saraç oğlunun onda şans verebilirim sanırım hiç denedin mi ?

Daha da kıskandırayım sen çok kıskanma mış sın dır uzun saclilari :KK70:
Bi kaç hafta önce bi kiz gördüm saçları Saclari totosunda düz kesim veeeeeee sapsarıııı :KK53::KK53:
Bi kiskanclik daha sana biyiiiirrrr :KK45:
Ben bi 5cm daha istiyorum sonra 5cm daha derim :KK70:
Sinemakiden bende memnun kalmıştım tabii o zaman gençtik israrliydim :KK70:
Lavantayi aldim yapayim diye ama yaptim mi diye bi sor
Yapmadimmmmm :KK45::KK12::KK12:
Neyse onuda fısfısli şişeye doldurayim geçerken kullanayım :KK70:
Zencefil suyuda etkili canım :emir_bebek:

Daha da kıskandırayım sen çok kıskanma mış sın dır uzun saclilari :KK70:
Bi kaç hafta önce bi kiz gördüm saçları Saclari totosunda düz kesim veeeeeee sapsarıııı :KK53::KK53:
Bi kiskanclik daha sana biyiiiirrrr :KK45:
Ben bi 5cm daha istiyorum sonra 5cm daha derim :KK70:
Sinemakiden bende memnun kalmıştım tabii o zaman gençtik israrliydim :KK70:
Lavantayi aldim yapayim diye ama yaptim mi diye bi sor
Yapmadimmmmm :KK45::KK12::KK12:
Neyse onuda fısfısli şişeye doldurayim geçerken kullanayım :KK70:
Zencefil suyuda etkili canım :emir_bebek:

Ben artık sarı saçı sevmiyorum o benim için hüsrandı herkese yakışanı vermiş Rabbim :KK70: :)
Lavantadan daha çok keçiboynuzu suyu içmeli olandan da işte tadı nasıldır belli değil :KK70:zencefili de bir araştırayım da :)
Bende bir konuda bir kız gördüm doğal sabunla falan yıkıyormuş saçlarını baya iyi hatta kısa sürede poposunda saçları da ben doğal sabun kullanamam kaskatı yapar kesin o benim saçımı zaten boyada var ama o baya başarmış yani :KK70:
Birde bir sürü şey yapıp kafamı bulandırmak istemiyorum en fazla 4 uygulama yoksa ben sıkılırım :)
Belkide sıkılacağım istikrar sıfır bende :KK70: hadi bakalım Allah yardımcım olsun dax uyguladım şuan :KK70:

Ben artık sarı saçı sevmiyorum o benim için hüsrandı herkese yakışanı vermiş Rabbim :KK70: :)
Lavantadan daha çok keçiboynuzu suyu içmeli olandan da işte tadı nasıldır belli değil :KK70:zencefili de bir araştırayım da :)
Bende bir konuda bir kız gördüm doğal sabunla falan yıkıyormuş saçlarını baya iyi hatta kısa sürede poposunda saçları da ben doğal sabun kullanamam kaskatı yapar kesin o benim saçımı zaten boyada var ama o baya başarmış yani :KK70:
Birde bir sürü şey yapıp kafamı bulandırmak istemiyorum en fazla 4 uygulama yoksa ben sıkılırım :)
Belkide sıkılacağım istikrar sıfır bende :KK70: hadi bakalım Allah yardımcım olsun dax uyguladım şuan :KK70:

O kızı gördüm hatirlatma :KK70:
Bende doğal sabun kullanip üstüne kimyasal sac kremi kullanicam bi manyakliktayim :KK70:
4sey mi abovvvv ben konuda yapamam sanki :KK70:

Hadi ALLAH kolaylık versin :)

Onu biliyorum 20 tane ezip 750 ml şampuana koyulan ama sırtımda da kıllanma yapar mı diye cesaret edemedim açıkçası böyle bir durumla karşılaştınız mı ?
Bende kullandm killanma yaparmi diye başta cesaret edemedm ama.
Saçlarım uzasn istiyordum. Kafamı eğip yikadim degdirmemeye çalıştım.
Killanma olmadi

Bende kullandm killanma yaparmi diye başta cesaret edemedm ama.
Saçlarım uzasn istiyordum. Kafamı eğip yikadim degdirmemeye çalıştım.
Killanma olmadi

Bende denemeliyim o zaman bunu yarın eczaneden alırım teşekkür ederim çok sağ olun :)
Ne kadar zaman sonra sonuç aldınız peki :)

kızlar saç bakımının olmazsa olmazı zeytinyağıdır. benim saçlarım belimde ve gerçekten sağlıklı görünüolar yolda insanlar durdurup sorar hep bu saçlara napıosun diye ve yemin ederim tek kullandığım zeytinyağı. Benim kullandığım çok özel bi zeytin türünden yapılan bi yağ gerçi ama diğer zeytinyağları da işe yarıodur eminim

bunu şunun için yazdım saçların ne kadar uzadığı kdr nasıl uzadıgı da önemlidir. uzun ve dolgun saç makbul bence yoksa çirkin duruyo.

kızlar saç bakımının olmazsa olmazı zeytinyağıdır. benim saçlarım belimde ve gerçekten sağlıklı görünüolar yolda insanlar durdurup sorar hep bu saçlara napıosun diye ve yemin ederim tek kullandığım zeytinyağı. Benim kullandığım çok özel bi zeytin türünden yapılan bi yağ gerçi ama diğer zeytinyağları da işe yarıodur eminim

bunu şunun için yazdım saçların ne kadar uzadığı kdr nasıl uzadıgı da önemlidir. uzun ve dolgun saç makbul bence yoksa çirkin duruyo.

Zeytin yağı + yumurtanın faydalarını biliyorum ama saçıma süremem ben yediğim şeyleri genelde saçıma süremiyorum o yüzden bu tarz kürleri pek yapamıyorum yoksa bir daha zeytin yağı tüketmem ama haklısınız bunu kuzenim denedi olumlu sonuç aldı... Ben onun yerine Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ve gerçekten çok etkili...
Bazı insanların saçı ne kadar uzarsa uzasın kedi kuyruğu kadar kalır bu onun yapısıyla alakalı ince telli olmasıyla alakalı yapacakta bir şey yok o genetik yani siz genetik şanslı insanlardansınız..
Yada saçlarınızı kestirme şekli ile de çok alakalı bu durum zaten az olan saçı v kestirirseniz ne kadar uzarsa uzasın belli etmez kendini.. Öneriniz için teşekkürler

Son düzenleme:

Nasil bi özel bi zeytin türü ?

Nasil bi özel bi zeytin türü ?

kudüs zeytini tam türünü bilmiorum ama kudus te 3 ilahi din için de kutsal sayılan zeytintepe varmış ordan getirilmiş bi zeytin türü. nesillerdir bi aile tarafından korunuomuş. bi de asla fabrikasyon diil geleneksel yöntemlerle çok doğal bi şekilde işleniomuş zeytinler. normal zeytinyağından bikaç kat daha yoğun fln fln. gerçekten özel bi yağ gerçekten.

ben saçıma yüzüme ve vucuduma bi tek bu yağı kullanıorum

kudüs zeytini tam türünü bilmiorum ama kudus te 3 ilahi din için de kutsal sayılan zeytintepe varmış ordan getirilmiş bi zeytin türü. nesillerdir bi aile tarafından korunuomuş. bi de asla fabrikasyon diil geleneksel yöntemlerle çok doğal bi şekilde işleniomuş zeytinler. normal zeytinyağından bikaç kat daha yoğun fln fln. gerçekten özel bi yağ gerçekten.

ben saçıma yüzüme ve vucuduma bi tek bu yağı kullanıorum

Kudüs'te ki zeytin tepeyi biliyorum ama bu üç aile olayını falan ilk defa duydum..
Dediğim gibi yenilen şey saça sürme konusunda takıntılarım var...

X