Sheggy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Haziran 2012 2.213 1 116 Çorum 26 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Sheggy #1 Merhabe arkadaşlar,ben 23 nisan'da bir kuaföre küt modeli bir saç kestirdim.Ve uzaması için şampuanınım içine çam terebentin esansı kattım.Biraz uzadı.Ama artık uzaması durmuş gibi sanki uzamıyor artık.Ne yapmam gerekiyor?Teşekkürler.
Merhabe arkadaşlar,ben 23 nisan'da bir kuaföre küt modeli bir saç kestirdim.Ve uzaması için şampuanınım içine çam terebentin esansı kattım.Biraz uzadı.Ama artık uzaması durmuş gibi sanki uzamıyor artık.Ne yapmam gerekiyor?Teşekkürler.
dersimm ne mutlu İNSANIM diyene tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Aralık 2010 1.070 3 158 Ankara 27 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Sheggy #2 sinamekili kürü dene canım zaten bu baslıkta hersey mevcut uzatmayla ılgılı emınım cok sey bulacaksın
sinamekili kürü dene canım zaten bu baslıkta hersey mevcut uzatmayla ılgılı emınım cok sey bulacaksın
Sheggy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Haziran 2012 2.213 1 116 Çorum 27 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Sheggy #3 O nasıl yapılıyor peki?