• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı tekrar ne zaman boyatabilirim?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nur_tuanna

evliyim,mutluyum,anneyim
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2007
187
0
96
39
Samsun
dün saçlarımı boyattım,,çok çirkin oldu sapsarı tekrar ne zaman boyatabilirim aradan ne kadar zaman geçmeli yardım edin,,

arkadaşım 1 hafta bekletsen yeterli sanırım çünkü benim başıma böle bir olay gelmişti çok sarı olmuştu roflem bana kuaför 1 hafta geçsin aradan öle gel biraz koyulaştıralım demişti..

sağol canım inşallah düzelir çok çirkin oldu yaaa,,,çok korkuyorum saçlarım yanar diyede,,,ne yapacağımı şaşırdım,,,boya almıştım bugün kolestonun dün kuaförde boyattım çok kötü oldum bugünde kendim boyayacktım o zaman boyamayayım değilmi,,,,1 hafta sonramı gideyim kuaföre..

şimdi anlamadım saçlarını açmadanmı sarıya boyattın? bide loreal casting amonyaksız boya al istersen hem saçında yıpranmaz.. kahve tonlarında boyarsan hoş olabilir. saçların çokmu sarısı sadece sarımı yoksa roflemi

cnm dün kuaför açtı saçımın rengini oriel açıcıyla toz falan karıştırıp,,çok sarı oldu yani sapsarı,,,bende bugün boya aldım kolestonun fındık kabuğu rengi,,,hemen boyasam bişe olurmu,,kuaförün yaptığı açıcıydı boya değil,,,ben boyasam bi sorun olurmu????

Back