• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı tamamen boyamalı mıyım yoksa balyaj mı yaptırmalıyım?

BaLPrensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
158
0
26
Malatya
Kızlar ya ben saçlarımın rengiyle oynamak istiyorum sıkıldım artık. İlk defa boyatıcam. Daha doğrusu 1kere değiştirip bırakıcam bu nedenle dipleri çıktığında göze batmayacak bi renk mi tercih etmeliyim? balyajı mı tercih etmeliyim? karar veremedim. ben (orta) kuralım biraz koyuya yakın ama koyu değil. balyaj tonu ne olabilir? kızıla bi ilgim var ama balyajda çok göze batar diye düşünüyorum bakır rengi bi balyaj attırsam nasıl durur? akar mı balyaj?

not: saçlarımı geçen yaz bob modeli kestirdim uzadı biraz uzun bob oldu.

yardım edin lütfen tecrübelerinizi ve tüm bilginizi paylaşın lüütttfeeennnn :54:

boyatmak yerine modelını değiştirsen cnm saçların yıpranmamış olur hem de ıkıde bır boya vs.ile uğraşmazsın

cnm tamamen boyarsan her ay tekrarlamak zorunda kalırsın ama orta renkli balyajlar bir kaç ay bile kullanılabilir sırıtmaz dipleri çıkınca

boyatmak yerine modelını değiştirsen cnm saçların yıpranmamış olur hem de ıkıde bır boya vs.ile uğraşmazsın

haklısın cnm ama kestirdim zaten 7ay oldu upuzun saçlarımı bob modeli kestirdim uzadı ama tam değil daha aynı modelde :)

cnm tamamen boyarsan her ay tekrarlamak zorunda kalırsın ama orta renkli balyajlar bir kaç ay bile kullanılabilir sırıtmaz dipleri çıkınca

kızıl ya da karamel balyaj akar mı peki?

peki mor ya da uçuk pembe bir balyaj attırsam kaç günde akar? hangi görünümü alır? etrafınızdan görüp duyduğunuz oldu mu?

uyuzşirine peki tümden boyatmak istesem benim saç rengim küllü koyu kumralmış 6.1 kaç numaraya kadar açtırmadan kullanırım ? diplerim geldiğinde sırıtmasın istiyorum

Back