Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı sultan bakırı istedim, Havuç kızılı oldu! Yardım edin.

senın ıstedıgın rengı tutturana kadar ucretınıde odemeden sacı boyuyorlar. ıkı fotografı yanyana koy tututsturuver elıne o kuaforun bu buna benzıyormu dıye...

Var mı böyle bir kuaför? hepsi çamura yatıyor. bnde uçlarında balyaj olan saçlarımı tatlı bi kahveye çevirmek istedim ki kendim boyasam ancak bu kadar koyu yapabilirdim. Resim göstermeme rağmen gitti saçlarımı koyu kahve yaptı neymiş efendim uçlarında sarı varmış onu kapatmak için yapmış!! bir de zeytinyağ gibi üste çıkmaz mı! ertesi gün tekrar gittim adam bni görünce arkasını döndü dedim bu saç rengi ne böyle ben buna alışamam bn sana bu renk yap demedim kafana göre boyadın dedim bana demez mi dün bayılmıştın bu renge bayılsam niye geleyim bir dha ay aklıma geldikce deliriyorum. bir de kuafördeki diğer çalışanlara resmi gösterdim aynı renk dediler şıracının şahidi bozacı. bence muhattap bile olmamak çok çirkefler.

haklısın ama benim kuaförüm iyi o yönden ya baya uğraştı üstüne 4-5 kere boyadık ucret almadı . şimdi koyulaştırdık sacımın rengini güzel oldu :))

Maalesef durum bu iken biz bayanlara bazı işlerimizi kendimiz halletmek düşüyor.
Keşke saçlar geceden ıslanıp sabaha uzasa.
Canım yapacağın syoss un altın karamel var mesela. Hafifte olsa küllüdür sakindir.
Onunla boya bir kere. zaten akar turunculaşır yine ama şu anki kadar olmaz bence.
Sonra Loreal in sultan bakırı ile boya ve böyle aydan aya devam et canım.
İnşallah istediğin gibi olur :)

ben bayıldım saç renginize..
ama yakından size cırt görünebilir..
size önerim, çok odaklanmayın saçınızla da çok oynatmayın şu sıralar..
1 ay sonra yaptırın ne yaptıracaksanız..
ben böyle yaktım saçımı şimdi 2 santim 3 santim uzar mı diye bakıyorum aynaya..
en azından saçlarınız uzun..

belki bir kaç yıkamadan sonra oturur saç daha çok rengi
rengi açılınca yani sarı bile öyle oluyor bi kaç yıkama sonra tonu tam oturuyor

aslına bakarsan buda cok hoş tam bahar rengi bahara tam oturmuş olur sacların:) ama su bi gercek yazın cok cok daha acılacak sarıya yakın bir turuncu olabilir

bak bu benim kendi saç rengim. Siyah saçı kendim açtım ve turuncu olana kadar bekledim.Yıkadığımda bildiğin Turuncuydu.Küllü kumrala boyadım ben kolestonun birazcık koyu oluyo ama tatlı bi renk oluyo.

Eklentiler

• $P1250002.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…