- Konu Sahibi Hiperocktif
-
aynısı bendede olmustu ama sacımı ben paletteyle acmıstım.9.1 kullu sarıyla boyayın ıkı kutu alıp bayagı bır kırıyor turunculugu.bende %70 e ındırmıstı parlak turunculugu deneyın gorun
Kuaföre resim gösterdin mi? gerçi göstersen ne olacak alakasız bir renk yapıyorlar.. ben snin yerinde olsam o kuaföre gider bu ne böyle diye hesap sorar tekrar saçlarımı boyamasını isterdim ama dha kötü yapma olasılığı var. evde boyayabilirsin tarçin bakır rengine. şu halinden dha iyi olur.
direk kuaföre git ve sizin sultan bakırından anladığınız bu mu de düzelttir yapmak zorunda yoksa kötü referans olurum size de
anladım peki akınca tekrar eskisi gibi olur mu ? cünkü dediğim gibi sacımı actığında da çiğ bi sarı olmuştu ?
hayır bı cok kezde yıkadım eskısı gıbı olmadıda ben bıdaha acmaya karar verdım ıkı gun once paletteyle yıne turuncu oldu kafam okadarda ugrasmıstım acık bır renk ıcın aptalca bır harekettı yanı.dırek platıne boyayabılecegım hale getırmıstım kullu sarı ıle.dun 6.65 boyadım sacımı yoksa resım yuklerdım gorurdunuz.neyse artık 3-4 ay beklıcem mecbur cunku esnıyo sacım.muhtemelen sacın 2 yada 3 boyamaya kullu sarı ıle duzelır benımkı duzelmıstı dene gor her boyamaya kırıyor o turunculugu bıraz sabır lazım.
bu neya. arkadaşım resmen turuncu olmuş. gıt hesap sor gerekırse şikayet et. boylelerı kuaför olmamalı
anladım . off ne beceriksiz kuaförlere rast geliyoruz anlamadım ki . sadece sultan bakırı istemiştim hepsi bu . off . sultan bakırına ceviremem mi yani sonuç olarak bu saçı ?
Bence koyu bir tona boyayarak çevirebilirsiniz.. moral bozmak istemem ama kötü olmuş.. sanırım halime şükretmeliyim
kuaför ne diyor? ne açıklama yaptı düzeltmeden sonra
olur mu canım "onlar boyle birşey beklemıyordu" ne demek. bilecek efendım kuaförse bılecekgıt hakkını ara arkadaşım sonuç ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?