• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı sultan bakırı istedim, Havuç kızılı oldu! Yardım edin.

Hiperocktif

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
16
0
16
İstanbul
Şimdi daha koyu bi renk oldu üstüne tetkrar boyatmak zorunda kaldım :/

Eklentiler

• $IMG_2605.JPG
    $IMG_2605.JPG
    39,6 KB · Görüntüleme: 2.845
  • $IMG_4806.JPG
    $IMG_4806.JPG
    161,8 KB · Görüntüleme: 616
  • $IMG_4811.JPG
    $IMG_4811.JPG
    135,6 KB · Görüntüleme: 764
  • $IMG_4808.jpg
    $IMG_4808.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 1.844
Son düzenleme:
Kuaföre resim gösterdin mi? gerçi göstersen ne olacak alakasız bir renk yapıyorlar.. ben snin yerinde olsam o kuaföre gider bu ne böyle diye hesap sorar tekrar saçlarımı boyamasını isterdim ama dha kötü yapma olasılığı var. evde boyayabilirsin tarçin bakır rengine. şu halinden dha iyi olur.

ne yaptığını zannediyor bu kuaförler ya, seni böyle eve gönderirken görmüyorlar mı turuncu olduğunu,
oyuncak bebek saçı gibi olmuş, bence hiç uğraşma hemen git kuaföre düzeltin saçımı de, bi ton koyusunu falan boyasınlar.

direk kuaföre git ve sizin sultan bakırından anladığınız bu mu de düzelttir yapmak zorunda yoksa kötü referans olurum size de:34::34:

canım dedigin gibi tarçın bakır bence ..şu an epey açık bi bakır tonu .bunun üzerine sultan bakırıda olur ama akınca yine aynı olacaktır büyük ihtimal..

sultan bakırından cok lahana bebek sacına benziyor :/ peki bu neonlugu kapatıcak bi renk yok mu :( ? o fotograftki renge cevirme şansım hiç yok mu :( ?

aynısı bendede olmustu ama sacımı ben paletteyle acmıstım.9.1 kullu sarıyla boyayın ıkı kutu alıp bayagı bır kırıyor turunculugu.bende %70 e ındırmıstı parlak turunculugu deneyın gorun

aynısı bendede olmustu ama sacımı ben paletteyle acmıstım.9.1 kullu sarıyla boyayın ıkı kutu alıp bayagı bır kırıyor turunculugu.bende %70 e ındırmıstı parlak turunculugu deneyın gorun

anladım peki akınca tekrar eskisi gibi olur mu ? cünkü dediğim gibi sacımı actığında da çiğ bi sarı olmuştu ?

Kuaföre resim gösterdin mi? gerçi göstersen ne olacak alakasız bir renk yapıyorlar.. ben snin yerinde olsam o kuaföre gider bu ne böyle diye hesap sorar tekrar saçlarımı boyamasını isterdim ama dha kötü yapma olasılığı var. evde boyayabilirsin tarçin bakır rengine. şu halinden dha iyi olur.

gosterdim tabi :( hatta hürremin sacını da gösterdim -_-

anladım peki akınca tekrar eskisi gibi olur mu ? cünkü dediğim gibi sacımı actığında da çiğ bi sarı olmuştu ?

hayır bı cok kezde yıkadım eskısı gıbı olmadıda ben bıdaha acmaya karar verdım ıkı gun once paletteyle yıne turuncu oldu kafam okadarda ugrasmıstım acık bır renk ıcın aptalca bır harekettı yanı.dırek platıne boyayabılecegım hale getırmıstım kullu sarı ıle.dun 6.65 boyadım sacımı yoksa resım yuklerdım gorurdunuz.neyse artık 3-4 ay beklıcem mecbur cunku esnıyo sacım.muhtemelen sacın 2 yada 3 boyamaya kullu sarı ıle duzelır benımkı duzelmıstı dene gor her boyamaya kırıyor o turunculugu bıraz sabır lazım.

Bende yani boyatıım saçımı.. Kuaför kutusunu gösterdi hatta bak üstünde sultan bakırı yazıyor diye..

Başta koyu boyayacağım çünkü akacak dedi tamam dedim. Benimde platindi alt renk. diplerde kına gibi oldu :50:

Hürremin bakır saçıyla alakası yok.. ve dipler berbat

Eklentiler

• $2013-01-29 15.58.23.jpg
    $2013-01-29 15.58.23.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 155
bu neya. arkadaşım resmen turuncu olmuş. gıt hesap sor gerekırse şikayet et. boylelerı kuaför olmamalı

hayır bı cok kezde yıkadım eskısı gıbı olmadıda ben bıdaha acmaya karar verdım ıkı gun once paletteyle yıne turuncu oldu kafam okadarda ugrasmıstım acık bır renk ıcın aptalca bır harekettı yanı.dırek platıne boyayabılecegım hale getırmıstım kullu sarı ıle.dun 6.65 boyadım sacımı yoksa resım yuklerdım gorurdunuz.neyse artık 3-4 ay beklıcem mecbur cunku esnıyo sacım.muhtemelen sacın 2 yada 3 boyamaya kullu sarı ıle duzelır benımkı duzelmıstı dene gor her boyamaya kırıyor o turunculugu bıraz sabır lazım.

:( anladım . off ne beceriksiz kuaförlere rast geliyoruz anlamadım ki . sadece sultan bakırı istemiştim hepsi bu . off . sultan bakırına ceviremem mi yani sonuç olarak bu saçı ?

:( anladım . off ne beceriksiz kuaförlere rast geliyoruz anlamadım ki . sadece sultan bakırı istemiştim hepsi bu . off . sultan bakırına ceviremem mi yani sonuç olarak bu saçı ?

Bence koyu bir tona boyayarak çevirebilirsiniz.. moral bozmak istemem ama kötü olmuş.. sanırım halime şükretmeliyim :50:
kuaför ne diyor? ne açıklama yaptı düzeltmeden sonra

Bence koyu bir tona boyayarak çevirebilirsiniz.. moral bozmak istemem ama kötü olmuş.. sanırım halime şükretmeliyim :50:
kuaför ne diyor? ne açıklama yaptı düzeltmeden sonra

ya bence onlar da böylr bişiy beklemiyodu cila falan sürdü 3 kere ton farklı vardı onu düzeltti offfff :( cok kötü bi durum ya

olur mu canım "onlar boyle birşey beklemıyordu" ne demek. bilecek efendım kuaförse bılecek:47: gıt hakkını ara arkadaşım sonuç ortada

senın ıstedıgın rengı tutturana kadar ucretınıde odemeden sacı boyuyorlar. ıkı fotografı yanyana koy tututsturuver elıne o kuaforun bu buna benzıyormu dıye...

Back