Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı sizce hangi renge boyatmalıyım ? Lütfen fikir verin

clkkklm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
48
0
36
Ankara
Arkadaşlar merhaba...
Ben saçlarımı boyatmak istiyorum öncelikle biraz bahsedeyim : belime kadar gelen uzun saçlarım var + hafif dalgalı...Gerçek saç rengim = koyu kestane fakat şu an boya var sadece uçlarda çikolata rengi...Bir de ten rengim çok ama çok açık bir beyaz...Şimdi sizden renk tavsiyesi bekliyorum ayrıca kına gecemdede aynı saçlarımla olacağım ona göre bir seçim istiyoru normalde röfleler hep ilgimi çekmiştir ama bilmiyorum :)

Merhaba canım,
uzun saçlarını röfle yaparak yıpratma derim sonra uzun saçlarını çok özlersin. Ben röfle yaptırmaktan ve saçlarımın yıpranmasından çok mutsuzum. Beyaz tenli olduğun içinde uygun olmaz sanırım çünkü röfle sürekli makyaj istiyor yapmadığın zaman hastalıklı gibi görünüyorsun.Artık doğal renkler daha çok kullanılıyor benimde ana rengim koyu kumral düğünümde boyatmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
.

Ten rengin çok açık beyazsa bence bakır tonlarını düşünebilirsin meryem uzerlinn saç rengi gibi onun da saçları uzun beyaz tenlilere çok yakışıyr .Ya da daha doğal tonlar düşünebilirsin küllü açık sarılar gibi .

merhaba,

yıpratma konusunda röfle kesinlikle yıpratıyor katılıyorum ama ben gelinlere röfleyi yakıştırıyorum. bende düğünümde röfleliydim ve hoş olmuştu aynı şekilde düğünden önce röfle yaptıran arkadaşlarım da var. makyajsız soluk gözükebilirsin ona da katılıyorum, bir gözkalemi bir allık sürsen bile yeterli olacaktır diye düşünüyorum :) mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…