Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı siyahtan küllü kumrala açtım :)

ben boyadığım rengi söyledim küllü kumral diye. evet saçım açıldıktan sonra turuncu oldu bu yüzden küllü kumral anca bu kadar tuttu. anca bir kaç boyamayla küllü oturur yerine alttan kızıl yansıması var o yüzden. ama ben gayet memnunum çok tatlı bir renk oldu küllü kumraldan kat kat daha şeker! yani bende biliyorum neyin ne olduğunu siz hiç merak etmeyin. tebrik etmenizi isterdim ama siz bir kusur bulursunuz yine. güzel olmuş diyen arkadaşım çok teşekkür ederim çok sağol :)

boya boyayı açmaz. kesinlikle böyle şeyler düşünmeyin. benim kullandığım palette yoğun renk açıcı. boya değil sadece saçı açıyor üstüne istediğin rengi boyuyorsun ben kızıllığı kapatsın diye küllüsüne boyadım. anca bu kadar gitti tupturuncuydu saçım onun resmi orada yok. iki kere açtım. sonuçta açılmışmı açılmış 2 günde siyah saçı açmak bu kadar zorken yok küllüsü olmuş olmamış bunun muhabbeti gereksiz bence saçlarıma bir zarar gelmeden bu kadar açılması önemli.

Son düzenleme:

başlıkta küllü kumralla açtım deseydiniz böyle yorumlar gelmezdi. küllü kumrala açtım yazmışsınız, yani elde ettiğiniz sonuç küllü kumral dermiş gibi. sorun bu...

Hoş olmuş rengi.Ama yıpratmış baya saçlarını bir süre bakım yap bence canım.

bu küllü kumral değil,hatta kumral da değil.sen memnunsan sorun yok ama fazlaca kızıllı bi renk.ama evde bunu yapmak da bir başarı.bence sacı biraz dinlendirip tekrar acılmak istiyor o sac.üstüne de 7.1 boyanırsa daha nötr bi renk olur eger ki kızıllık seni rahatsız ediyorsa.

Küllü kumrak deil bu renk eed hevesini kırmak istemem ama kahve bakır tonlarında bişy olmuş ,ben yıllarca boyattım şaçımı en sonunda da kendi rengine boyattım dipten gelen saç o kadar yumuşak o kadar parlak ki ama uçlara dogru bir kırıklık bir karmaşa gerçi şimdi kırıklar yok ama yılların vermiş olduğu boya hasarı var. Bana kalırsa hiç boyamamak en iyisi ama sizin saçınız tabe karar sizin :)

buraya yazan çoğu kişinin bu işlerden anladığını hiç düşünmüyorum saçımı bir daha neden açayım gerek yok ki ? bir iki boyamada yerine gelir renk ve geldide. bir daha açsaydım saçım çok açık bir renk olacaktı ki ben bunu zaten istemiyorum 2. boyamaya kızıllık turunculuk hepsi gitti işte kafamıza göre yazmayalım arkadaşlar. 2. boyamadan sonra renk oturdu buda saçını bidaha aç diyenlere gelsin şekerim siyaha boyadıktan 3 4 gün sonra açtım :):)

Son düzenleme:
şu son halin çok güzel olmuş birde gün ışığında çek canım bende küllü kumlar istiyorum kendi rengim o çünkü beyaz tenli mavi gözlüyüm kaşlarım çok koyu değil mesela koyu kumrala boyadım siyah gibi olmuştu akmıştı sonra sevmedim rengini fındık kabuğuna boyadım onuda sevmedim biraz daha bekleyeyim küllü kumrala boyayacağım inş ama aklım siyahta kaldı:26: sen beğenmedin mi siyahtan döndün sende ben gibimisin beyaz tenli renkli gözlü
gerçi en güzelini yapmışsın ne varsa doğallıkta var bir ana rengimi bulsam saçlarımı daha boyamıyacağım ama kökten çıkan farklı oluyor uçlar farklı oda sinir ediyor adamı
neyse canım güle güle kullan

Küllü kumral- gri yansımalı bir renktir
Saç açıldığında da turunculuk bırakır
O yüzden açıcıdan sonra küllü kumrala dönmek zordur
Açtıktan sonra küllü kumrala boyandığı zaman hemen küllü kumral elde edilemez turuncu-kızıl yansımalar çabuk kapanmaz çünkü
2.boyamada da elde ettiğiniz renk küllü kumral değil
Kızıllık çabuk kapanmıyor malesef

Son hali daha bi harika olmus ve tebrik ediyorum seni siyah saci aciciyla acmak yurek isteyen bi istir hele ki yeni boyanin ustune :))

yok canım benim tenim koyu ama kaşlar saçlar kumral gözler bal rengi ortada kalmış bir insanım teşekkür ederim bu arada benim beğenmemekten değildi 4 sene siyah kullanmıştım bir heves geldi boyadım ama resmen o renkten yıldığımı ve esmer olmaktan nefret ettiğimi boyadıktan sonra anladım :):) yazın saçım karameldi üstüne küllü kumral boyamıştım gene bu renk olmuştu herkesin saç rengine ve boya markasına göre değişiyo bence...

canım çoğu kişi formun başlığına takılıp kalıyor içeriği okumuyorlar o yüzden bambaşka yorumlara kaymış.. saçının rengi gayet hoş sen sewdikten sonra da gerisi boş :))

canım çoğu kişi formun başlığına takılıp kalıyor içeriği okumuyorlar o yüzden bambaşka yorumlara çıkmış ortaya.. saçının rengi gayet hoş sen sewdikten sonra da gerisi boş :))

aynen canım burda simsiyah saçın açılması önemli hemde kendi emeğimle yani istesen yapabiliyorsun ben bunu göstermek için koydum küllü kumral rengi nasıl oluyor onu göstermek için değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…