- Konu Sahibi digital.girl
çok güzel olmuş canım çok beğendim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boya boyayı açmaz. kesinlikle böyle şeyler düşünmeyin. benim kullandığım palette yoğun renk açıcı. boya değil sadece saçı açıyor üstüne istediğin rengi boyuyorsun ben kızıllığı kapatsın diye küllüsüne boyadım. anca bu kadar gitti tupturuncuydu saçım onun resmi orada yok. iki kere açtım. sonuçta açılmışmı açılmış 2 günde siyah saçı açmak bu kadar zorken yok küllüsü olmuş olmamış bunun muhabbeti gereksiz bence saçlarıma bir zarar gelmeden bu kadar açılması önemli.
buraya yazan çoğu kişinin bu işlerden anladığını hiç düşünmüyorum saçımı bir daha neden açayım gerek yok ki ? bir iki boyamada yerine gelir renk ve geldide. bir daha açsaydım saçım çok açık bir renk olacaktı ki ben bunu zaten istemiyorum 2. boyamaya kızıllık turunculuk hepsi gitti işte kafamıza göre yazmayalım arkadaşlar. 2. boyamadan sonra renk oturdu buda saçını bidaha aç diyenlere gelsin şekerim siyaha boyadıktan 3 4 gün sonra açtım :):)
buraya yazan çoğu kişinin bu işlerden anladığını hiç düşünmüyorum saçımı bir daha neden açayım gerek yok ki ? bir iki boyamada yerine gelir renk ve geldide. bir daha açsaydım saçım çok açık bir renk olacaktı ki ben bunu zaten istemiyorum 2. boyamaya kızıllık turunculuk hepsi gitti işte kafamıza göre yazmayalım arkadaşlar. 2. boyamadan sonra renk oturdu buda saçını bidaha aç diyenlere gelsin şekerim siyaha boyadıktan 3 4 gün sonra açtım :):)