- Konu Sahibi digital.girl
-
bende saçlarımı siyahtan , karamele yakın hatta sarı gibi bi renge boyattım.. evet açılıyor .. yani isterlerse açabiliyorlar ama sonrası önemli işte... güzelim saçlarımm yandııııııı((((( berbat bi haledeler üstelik bana hiç yakışmadı.. sevgilim iğrenç olmuşsun dedi ( eşşek herif hiç öyle söylenirmi ) yaniii ne ben ne de başkası kısaca kuaförüm hariç herkes berbat buluyo:)
bende saçlarımı siyahtan , karamele yakın hatta sarı gibi bi renge boyattım.. evet açılıyor .. yani isterlerse açabiliyorlar ama sonrası önemli işte... güzelim saçlarımm yandııııııı((((( berbat bi haledeler üstelik bana hiç yakışmadı.. sevgilim iğrenç olmuşsun dedi ( eşşek herif hiç öyle söylenirmi ) yaniii ne ben ne de başkası kısaca kuaförüm hariç herkes berbat buluyo:)
ben kuaföre gittim kadın 90 milyon istedi ve ben bu saçı açamam dedi çok koyu bir siyaha boyamışsın dedi beni depresyona soktu resmen.ancak kestane rengine kadar açabilirim dedi aha ben kendi kendime açtım işte bu kuaförler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum yani istedikten sonra açılıyor kuaför olmamama rağmen ben başardım bunu yani gidip göstereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?