• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı siyahtan küllü kumrala açtım :)

digital.girl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
70
2
0
Balıkesir
hjghjhgjhgjhgjhg

Eklentiler

• $P1180564.jpg
    $P1180564.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 1.844
  • $P1180571.jpg
    $P1180571.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 1.570
  • $P1180572.jpg
    $P1180572.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 1.643
  • $P1180598.jpg
    $P1180598.jpg
    122,4 KB · Görüntüleme: 1.671
  • $P1180592.jpg
    $P1180592.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 1.624
  • $P1180603.jpg
    $P1180603.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 1.676
Son düzenleme:
ben kuaföre gittim kadın 90 milyon istedi ve ben bu saçı açamam dedi çok koyu bir siyaha boyamışsın dedi beni depresyona soktu resmen.ancak kestane rengine kadar açabilirim dedi aha ben kendi kendime açtım işte bu kuaförler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum yani istedikten sonra açılıyor kuaför olmamama rağmen ben başardım bunu yani gidip göstereceğim :D

demekki boya boyayı açıyormuş saç yapısına göre değişiyo açılmaz diyenlere resimli gösderi olmuş güle güle kullanın küllü kumralla açılmış bide sarı yapsaydınız dahada açılırmış hangi marka boyanın küllüsü bu merak ettim baya iyiymiş

Küllü kumral mı bu şimdi, alakası yok. :s

Turuncumsu bir şey olmuş. Siyah saç açılınca böyle oluyor zaten. :ssz:

Son düzenleme:
Kumral olmamış,küllü hiç olmamış :)
Siyahtan bir kere açılan saç rengi,yani kızıl kahveyle koyu karamel arası bir renk olmuş
Küllü kumral için bir kere hatta iki kere daha açılması gerekiyor
Kızıllığı çok yoğun,bu haliyle boyanırsa küllü o bu kızıllığı kapatamaz

bende saçlarımı siyahtan , karamele yakın hatta sarı gibi bi renge boyattım.. evet açılıyor .. yani isterlerse açabiliyorlar ama sonrası önemli işte... güzelim saçlarımm yandııııııı :(((((( berbat bi haledeler üstelik bana hiç yakışmadı.. sevgilim iğrenç olmuşsun dedi ( eşşek herif hiç öyle söylenirmi ) yaniii ne ben ne de başkası kısaca kuaförüm hariç herkes berbat buluyo:)

bende saçlarımı siyahtan , karamele yakın hatta sarı gibi bi renge boyattım.. evet açılıyor .. yani isterlerse açabiliyorlar ama sonrası önemli işte... güzelim saçlarımm yandııııııı :(((((( berbat bi haledeler üstelik bana hiç yakışmadı.. sevgilim iğrenç olmuşsun dedi ( eşşek herif hiç öyle söylenirmi ) yaniii ne ben ne de başkası kısaca kuaförüm hariç herkes berbat buluyo:)

Benimde saçlarım senin ki gibi yandı ve kısacık kestirmek zorunda kaldım çabuk uzaması içinde sonra ne kürler yaptım neler sürdüm saçlarım toparlandı anca uzadılar o kötü görüntüden kurtuldum artık hiç boyamıyorum uçlarında kaldı boya rengi biraz daha uzasın onlarıda bir kesimle attırıcagım ve birdaha saçım beyazlayana kadar boya yok:50:

kuaför kendi yaptığı şeye çirkin der mi hiç hepsine kılım zaten

saçların küllü kumral olmamış
küllü kumral demek mat ve gri yansımaların olduğu saçtır doğal durur
ama seninkinde dore ve turuncumsu yansımalar var
saçlarını dinlendire dinlendire kere daha açıp
profesyonel boyalarla küllü kumrala boya
o da zaten 2-3 boyamada tam küllü rengini oturtur

ben kuaföre gittim kadın 90 milyon istedi ve ben bu saçı açamam dedi çok koyu bir siyaha boyamışsın dedi beni depresyona soktu resmen.ancak kestane rengine kadar açabilirim dedi aha ben kendi kendime açtım işte bu kuaförler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum yani istedikten sonra açılıyor kuaför olmamama rağmen ben başardım bunu yani gidip göstereceğim :D

kuaför riske girmemek için açamam demiştir..saçın yanabilirdi de..
bu kez de kuaföre saçımı yaktın derdin..
tamamen şans yanmaması ,saçın sağlammış..

Back