• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı siyaha mı boyasam?

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.411
248
saçlarım koyu kahve, uzun zamandır koyu sarı olarak boyalıydı, şu an dipleri gelmeye başladı, ve ben koyu saçın bana daha çok yakıştığından emin oldum.

saçlarımı siyaha boyamak istiyorum hangi boyayı önerirsiniz.

7.jpg

saçlarım şu an bu renk ve dipleri koyu kahve.

nice n easy foam uygulaması kolaymış, sonuçları hakkınızda bilginiz var mı?

Bence siyaha değil koyu kahveye boya. Siyah çok yapay duruyor, ayrıca kurtulmak imkansız kendimden biliyorum. Koyu kahve hem daha yumuşak hem de açmak istediğin zaman daha kolay açılıyor. Hem kendi rengin de koyu kahveymiş, dipler geldiğinde sırıtmaz

Son düzenleme:
siyaha bayılıyorum:69: ama bunu bidaha düşün derim çünkü bi süre sonra renk değiştrmek istediğinde saçların feci durumda olucak kendimden biliyo9rum:27: kolestonun bi boyası var dı adını unuttum uff :25: o siyah gibi duruyo ama açtımak kolay oluyordu ben kullandım hatta megan fox un saç rengi gibi oluyordu neydiki ya :60: o çok güzel bi renk kısacası siyaha boyatma saçın boyarken çok bakımlı olur ama boyamayı kestiğin renk değiştrmek istediğin andan itibaren tam bi kabus

tenim beyaz gözüm kahve
kaşlarım da siyah

sıkılırsam sabredicem artık :1:

Back