• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı resimdeki saç boyasıyla boyasam nasıl bir renk elde ederim? (Resimli)

imdaaat

H£r fikir içimde k£lepç£
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
530
0
316
Ankara
$041312191004-00.jpg
$041712182052-00.jpg

kızlar benim şuan ki saçlarım yukarıdaki gibi garneer fındık kabuğuna boyamıştım kendi saçım koyu kumral diplerden gözüküyo zaten..şimdi diyorum ki saçlarımı bu haliyle aşağıdaki boyayla boyasam yada bu renkteki her hangi bi boyayla boyasam nasıl bişey çıkar ortaya...üstler kendi saçım alt kısımlar boya ya hani acaba boyasam bu renge kötümü olur...bilemedim şimdi
$44057857_tn30_0.jpg

boyanmış saçlarımla tekrar geldim :) sizlere sormuştum sarı rengi vursam ne renk çıkar diye...garnıer in sarı renk boyasını aldım ve boyadım gitti $060912210222-00.jpg $060912210233-00.jpg $060912210333-00.jpg
sonuç bu işte...bukadar açıcağını pek sanmamıştım..fena olmadı diyorum ben sizce nasıl olmuş

ayyy beğendinmi gerçekten teşekkür ettim :) kaçlık oksidan derken ???

çok beğendim canımm çok hoş görünüyor... boyaya birşey katmadan mı sürdün saçın yani? oksidan katmadın mı? hani oluyor ya %6lık %9 luk ?

:D kutuda ne varsa o derken yani hem boyası hemde oksidan kremi..... ayrıyetten oksidan felan katmadım yani....valla yüzdesini müzdesini felan bilmiyorum ama oksidan krem 60 ml boyasıda 40 ml :):) boyalardan miktarlarından oyundan şuyundan felan hiç anlamıyorum valla anca bunu anlatabildim :p :D

rica ederim :) bnde boya kafamdayken dedim acaba turunculuk verirmi doğal dururmu diye tereddüt ettim şükür olmadı öyle ya

valla cok sanslisin canim cok guzel acmis boya sacini. ilk resme baktigimda pek acmaz gibi gelmisti bana ama sonuc mukemmel gule gule kullan :3:

saçların çok güzel olmuş kaç dk beklettin ya sarı ya çok açık olursa diye tedirginim

canm benm doğal saçlarım koyu kumral olduğu için öyle kutudaki gibi sarı olmadı olmazda zatn eğer senin saçlarında benim saçım tonlarındaysa çok sarı olcağını sanmıyorum...renk tam otursun diye 45 dk beklettim :)

Back